Kına Gecesi Kına için bu kıyafetler nasıl?

bencede kırmızı olan güzelmiş.. bende bunlara benzer bir kıyafet beğendim, 600'e satıyordu 200'e de kiralık olarak verecek.. yanlız benim beğendiğimin kaftanının kumaşıda çok güzeldi, kendinden desenli gibiydi, dokulu gibi.. kaftanı kırmızı içide sarı pullu pullu işlemeliydi, duvağıda uzun ve sarı.. burdaki kırmızıya biraz benziyor. keşke fotosu olsa ama yokk

bencede kırmızı olan güzelmiş.. bende bunlara benzer bir kıyafet beğendim, 600'e satıyordu 200'e de kiralık olarak verecek.. yanlız benim beğendiğimin kaftanının kumaşıda çok güzeldi, kendinden desenli gibiydi, dokulu gibi.. kaftanı kırmızı içide sarı pullu pullu işlemeliydi, duvağıda uzun ve sarı.. burdaki kırmızıya biraz benziyor. keşke fotosu olsa ama yokk

Çok pahalıymış yaa ama kumaşına göredir sanırım
herşeyin en güzeli bizim olsuuuun

bende bunları cok begendim ama fiyatı fazla geldi mağleseffff:93:

İçindeki askılıymış ayrı olarakta giyilebiliyormuş bir sitede satılıyor şuan

Ben beğenmedim ama nasıl bir havaya bürünmek istiyorsun ona da bağlı biraz.. Geleneksel bir havaya bürünmek istiyorum dersen bunlar iyi. Fakat modern bir kıyafet istiyorum dersen bunlar çok kötü. Bence biraz daha araştır.

Kızlar hatice sultan gelinliğinin benzerini yapmışlar

Eklentiler

• $MODAGALERI-HATICE-SULTANIN-GELINLIGI-KINA-ELBISE__41040166_1.jpg
    62,3 KB · Görüntüleme: 57
  • $MODAGALERI-HATICE-SULTANIN-GELINLIGI-KINA-ELBISE__41040166_2.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 65
şimdi sizce hangisi bu iki kırmızıdan birini almayı düşünüyorum

Eklentiler

• $MODAGALERI-HURREM-KAFTAN-ELBISE-kina-abiye__39716749_0.jpg
    45,3 KB · Görüntüleme: 133
eh bunlar benim kınada osmanlı önerime bayağı yakınmış. ama kumaş seçimlerini hiç beğenmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…