- 10 Şubat 2011
- 410
- 272
- 133
- Konu Sahibi RedRidingHood
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben çok beğendim, zaten havalar da sıcak ,bolero giymene gerek yok bence, adı üstünde kına gecesi, straplez moda bu sene, askıya da gerek yok
kına için abartı geldi bana biraz ama sizin zevkiniz tabi güle güle giyin..
kapalısınız ama bence hiç askı yaptırmayın havasını değiştirir hem zaten bayan arasında olucakmış o kadar problem olmaz sanırım
elbiseyi kim giydiyse çok yakışmış çok tatlı olmuş
da
kına için böle nişanlık gibi kıyafet alınıyomu yaa
öncelikle tebrik ederim Allah mutlu etsin canım.. salon kınası için hiç abartı değil benim ablam daha bile kabarık kırmızı bir tuvalet giydi önemli olan senin içine sinmesi özellikle üst modeli çok hoşuma gitti. zaten salonda o ışıkların altında daha bile iyi ben nişanda böyle bir tuvalet giyilmesinden hoşlanmıyorum kınada giymeyeceksen bi daha nerde giyeceksin çok hoş olmuş.. tekrar mutluluklar dilerim.![]()
Eki Görüntüle 214542 Eki Görüntüle 214543 Eki Görüntüle 214544
Resimdeki ben değilim bu arada o sarkmalar bende yok :) kına bayanlar arasında olacak ama tülden bi askı yapılacak kıyafete yoksa bolero tarzında birşeyler mi ayarlayayım? Saçlar açık dağınık bişeyler düşnüüyorum.