• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Kına için bu kıyafet nasıl?

RedRidingHood

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
410
272
133
$IMG_0056.jpg $IMG_0054.jpg $IMG_0055.jpg

Resimdeki ben değilim bu arada o sarkmalar bende yok :) kına bayanlar arasında olacak ama tülden bi askı yapılacak kıyafete yoksa bolero tarzında birşeyler mi ayarlayayım? Saçlar açık dağınık bişeyler düşnüüyorum.

elbiseyi deneyen kimse üzerine gayet güzel olmuş ben sarkma falanda göremedim dile getirmekte hoş değil zaten... elbiseye gelince çok şık ama, daha çok nişanlık gibi duruyo kına için biraz abartı değilmi ?

Kına için abartılı geldi bana. Elbisenin üst kısmı güzel ama alt kısmını beğenmedim. Alt kısmı düz olarak inse, o zaman daha çok kınaya uygun olabilirdi bence:34:

Sarkma derken arkadaşım yeni doğum yaptı biraz şişkinliği var atamadı onu o anlamda elbisenin arka kısmıda sıktılar biraz. Elbise biraz abartı evet ama nişan evde oldu söz gibi çok sadeydik içimde kalmasın istiyorum o yüzden böyle birşey tercih ettim. Kına içinde salon tuttuk geniş kapsamlı olacak o kadarda sırıtmaz inş :)

Eğer karar vermediysen biraz daha bak aldı veya kiraladıysan yapıcak bişey yok eteğini beğenmedim ben elbisenin abartı değil ayrıca gelinsin sen hemde salon kınasıymış ne olacakki kabarık giysen benimde hep kabarık kırmızı elbise giyme niyetim vardı nişanda olmadı kınada için aldım hiçbişeycik olmaz

Ümran80 aldım bu elbiseyi :) pudra renginde istiyorum demiştim buldum, eteğini beğenmediniz ama ben eteğini çok sevmiştim :) teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için.

ben çok beğendim, zaten havalar da sıcak ,bolero giymene gerek yok bence, adı üstünde kına gecesi, straplez moda bu sene, askıya da gerek yok

Teşekkür ederim ıspanaklıköyyımırtası ;) normalde tesettürlü bi insanım ama nişanlımın ailesini kıramadım ne yazıkki askı hem biraz elbiseyi tutar çekiştirmek zorunda kalmam hemde bizimkileri mutlu eder diye düşünüyorum.

kına için abartı geldi bana biraz ama sizin zevkiniz tabi güle güle giyin..
kapalısınız ama bence hiç askı yaptırmayın havasını değiştirir hem zaten bayan arasında olucakmış o kadar problem olmaz sanırım

elbiseyi kim giydiyse çok yakışmış çok tatlı olmuş
da
kına için böle nişanlık gibi kıyafet alınıyomu yaa

kına için abartı geldi bana biraz ama sizin zevkiniz tabi güle güle giyin..
kapalısınız ama bence hiç askı yaptırmayın havasını değiştirir hem zaten bayan arasında olucakmış o kadar problem olmaz sanırım

Yarın provam var askılar henüz elbiseye takılmadı üzerindeki gri işlemerden askı hazırlanacak yarın provada bakıcam inş beğeniriz :)

elbiseyi kim giydiyse çok yakışmış çok tatlı olmuş
da
kına için böle nişanlık gibi kıyafet alınıyomu yaa

Arkadaşım için çok teşekkür ederim inş bendede o kadar tatlı olur elbise. Kişinin tercihi elbette nasıl alınacağı. Bizim nişanımız evde söz gibi olmuştu sade bi abiye giymiştim. Kına için yer tuttuk geniş kapsamlı olacak biraz nişanlımda öle bi elbisenin içimde kalmaması için jest yaptı bana :)

öncelikle tebrik ederim Allah mutlu etsin canım.. salon kınası için hiç abartı değil benim ablam daha bile kabarık kırmızı bir tuvalet giydi önemli olan senin içine sinmesi özellikle üst modeli çok hoşuma gitti. zaten salonda o ışıkların altında daha bile iyi ben nişanda böyle bir tuvalet giyilmesinden hoşlanmıyorum kınada giymeyeceksen bi daha nerde giyeceksin çok hoş olmuş.. tekrar mutluluklar dilerim. :66:

öncelikle tebrik ederim Allah mutlu etsin canım.. salon kınası için hiç abartı değil benim ablam daha bile kabarık kırmızı bir tuvalet giydi önemli olan senin içine sinmesi özellikle üst modeli çok hoşuma gitti. zaten salonda o ışıkların altında daha bile iyi ben nişanda böyle bir tuvalet giyilmesinden hoşlanmıyorum kınada giymeyeceksen bi daha nerde giyeceksin çok hoş olmuş.. tekrar mutluluklar dilerim. :66:

teşekkür ederim arkadaşım inş sen daha güzellerini giyersin sağol. :)

ben cok begendim gule gule kullan ..abarti degil hatta daha da afilli de olabilirdi,sen esas kadinsin o gece,gosterisli olman gerekir,hem sonra bir daha giyilemiyor bu tarz elbiseler,kina da nisan da sadece ..o yuzden hevesin kalmamali kesinlikle...

Eki Görüntüle 214542 Eki Görüntüle 214543 Eki Görüntüle 214544

Resimdeki ben değilim bu arada o sarkmalar bende yok :) kına bayanlar arasında olacak ama tülden bi askı yapılacak kıyafete yoksa bolero tarzında birşeyler mi ayarlayayım? Saçlar açık dağınık bişeyler düşnüüyorum.

gögüs tarafı çok hoş..tülden askı yap canım bayanlar arasımda olcaksa.cıkarken sal vs alırsın...sonucta saçın açık olcağına göre kapatır seni.

bence gayet hos bir elbise, cok begendim ben. hosuma giden en cokda etegi, kesinlikle sik bisi bence. bu arada allah tamamini erdirsin canim. ins hersey gonlunce olur:nazar:

ıcıne sındıyse guzel olur bence sonucta senın zevkın ama rengı daha koyu olsa bence daha ıyı olurdu yınede maşallahh :16:

ben bıyerınde sarkma göremedım....ayrıca kına ıcın cok fazla abartı daha cok salonda yapılan bır nişan törenıne yakısan kıyafet....ayrıca bu kıyafetın üst kısmı kapanırsa tüm özellıgı gıder...o etegın ustundekı balon tarzındakı seylerde hoş degıl....ayrıca kına da daha koyu renk tercıh edılır...kırmızı veya saks mavisi yada zümrüt yeşili çok güzel renklerdır....bu kıyafetı gıydıkten sonra gelınlıkle arasında pek fark olacagını sanmıyorum....

Back