- 17 Aralık 2013
- 353
- 140
-
- Konu Sahibi dimple2015
valla denedıgımde hos durdu saclarımda sıyaha calan kahve su an sacımla da uyumlu oldu gıbıten renginizle uyumlu ise oldukça hoş ve sade
evet başka alternatif renkler de düşünülmeli aslında ama esmer bi bayana bu renk güzel olabiliyor
ortam zaten pembe,yesıl,mor vs. rengarenk olacakOna yakısması acısından değil de yaz, yazlık yerler acık hava fln bu renk içimi sıktı daha neşeli renk istedim ben tabi kendisi bilir:)
elbise güzel özellikle etekleri uçuş uçuş :) çok beğendimkızlar kınam kendi yazlığımızda olacak. zemin çimenlik ve toprak bahceyı susleyıp aıle arasında bır gelence yapmayı planlıyoruz bındallım hınt ısı pembe ve yesıl tonlarında bır sey. abıye olarak ta sade bırsey ıstıyorum çunku yazlık demek rahatlık demek, zemın sıkıntısından oturu topuklu gıyemem dolgu topuk sandalet tarzı bır ayakkabı ıle ıdare edecegım.ve allı gullu, pullu seylerı sevmıyorum sadelıkten yanayım
bır elbıse begendım sızce nasıl olur?
o elbıseyı almadım şifon dusunurken balık model bır elbıse aldım sonrada degerlendırebılecegım bırseyelbise güzel özellikle etekleri uçuş uçuş :) çok beğendim
açık söyliyim rengini beğenmedim, sanki o modele daha yaz rengi güzel olur gibi geldi, kemik, pudra vs gibi :)
hımm iyi fikirmiş :)o elbıseyı almadım şifon dusunurken balık model bır elbıse aldım sonrada degerlendırebılecegım bırseyilerde balık modası gecınce kestırıp mını elbıse olarak kullanacagım