• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kına haricinde saçların rengini değiştirecek saçları açacak BİR ŞEY VAR MI?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bukiz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bukiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
35
0
86
39
Aydın
Kına haricinde saçların rengini değiştirecek saçları açacak BİR ŞEY VAR MI?

Daha öncede açtıqım bir topik var. 15 yaşındaki kızım saçını boyatmak için direniyor halen daha. Ama bu yaşta boyaya bulaşmasını hiç istemiyorum. Doğal we zararsız şeyler denetmek istyorum. Kına sürecektim saçına ama kınanın kokusunu sevmediqinden istemedi. BaşKa zararsz saç rengini değiştirecek bir madde varsa lütfen YrdmCı oLun...

aktarlarda alman papatyası satılıyor.saç rngini açıyor bnde denedim ve işe yaradı.şu an günş olmadığı için saç kurutmayla 10 dkka fln ısı tutup saçta 2-3 saat bekeltrseniz doğal ışıltılı sarılıklar olucktr.miktarı ta olark hatrlamıyorm aktar size anlatcktr ztn nl yapıcağınızı :)

saç rengini açmak için şampuana karbonat katılması tavsiye ediliyor. bunun dışında şöyle bir karışım var ama denemedim ben. kızınızın saçını rkemleyin durulanmayan 1 kremle
4-5 saat kalsın daha sonra eşit miktarlarda sıvı peroksit şampuan ve saç kremini karıştırın bununla saçını yıkayın
2 gün yıkayın 2 gün ara verin zamanla açılırmış

ayrıca soğan kabuğunu öneren arkadaşlar vardı. ve tüm bunların dışında silver diye 1 şampuan var ve ayrıca da renk açıcı şampuanlar satılıyor kuaför malzemesi satan yerlerde

karbonatı denedim ben bu arada gerçekten biraz fark oldu gibi ara ara gölge gibi açıklık yaptı ama benim kendi saç rengim de açık eklerim resim bulursam

Bukiz hanım, peroksit natürel bi yöntem değildir, saçı çok yıpratır. siz doğal bi yol istiyosunuz belli, ama peroksit hiç de masum değil maalesef.

o mesajı bulamadım ama bi arkadaş saç kremi ve balı karıştırıp saça maske şeklinde uygulayıp bekletmenin de saç rengini açtığını yazmış. Almanca bi siteden öğrenmişti sanırım o da bu yöntemi.

bu arada kızınızın kendi saç rengi nedir?
eğer kumral tonlarındaysa doğal yöntemler işe yarar, ama koyu kahve,kestane ve siyahta kimyasal kullanmadan açılma olmaz.
koyultmak için de yaş yeşil ceviz oluyo ya, onunla koyulaşabilir belki...

Son düzenleme:
$Ads%FDz.jpg

benim saçım bu, karbonat ondan etki yapmış olabilir. kızınızın saçı ne renk bilmiyorum. ama bence de kına sürmeyin sonra çok çirkin duruyor ayrıca kokusu konusunda kızınıza katılıyorum :1rolleyes:

ben anneme o kadar diretseydim yedirirdi bana o boyayı sırnaşık şey...bence de suyuna gidin yoksa sizden habersiz falan yaptırır....ben de 6 yaşımdan beri büyüyünce saçımı kızıla boyatçağımı söylüyodum...hala da istiyorum ama başka bi renge hayatrta boyatmam ha belki oyuncu olurum kesinblikle boyatmam gerekir o ayrıda.......geçen gün bir renk gösterdim anneme çarşıda kızım düşünme böyle şeyleri saçın mahvoluur dedi bende üstelemedim

Eki Görüntüle 25858

benim saçım bu, karbonat ondan etki yapmış olabilir. kızınızın saçı ne renk bilmiyorum. ama bence de kına sürmeyin sonra çok çirkin duruyor ayrıca kokusu konusunda kızınıza katılıyorum :1rolleyes:[/QUOT

canım saçların karbonatla mı böyle oldu yoksa boya falan varmı bende saç rengini açmak istiyorum nasıl yapıcaz bu yöntemi daha detaylı anlatırmısın saçların çok hoş

bukiz, kızının saçları kumralsa karbonat kesinlikle işe yarar bence.

bannu, bu benim kendi saç rengim tabii yazın güneşten biraz daha açıldı yazdan önce bunun biraz koyusuydu. boya yok saçımda. ben karbonatı o resimde gördüğün saçta denedim aradaki sarılar biraz daha açıldı. ama ben 1-2 kez kullandım. saç rengini açmak istersen sana tavsiyem ( bir arkadaşım denemişti benim gibi oldu saçları koyu kestaneye yakındı normalde) önce kuaföre açtırdı 2 ton falan bir şampuan ya da sıvıyla açtılar ama oriel değil. daha sonra o renk açıcı krem kullanmaya başladı ama kremi tarakla gölge gibi duracak şekilde sürdü. dolayısıyla doğal bir görünüm oldu. ama ilk başlarda açılma aşamasında bir süre çok hafif turuncumsuluğa katlanmalısın.

Yhaa arkadaŞlarr karbonatıı nasıl kullanabılırımm.. Yarıdmm ednn.. KulalnılıŞını sÖyleyınn..

Back