- 18 Temmuz 2014
- 427
- 284
-
- Konu Sahibi nailsofcat
kına organizasyonu için hangi sirketle anlaştın ? memnun kalırsan yazarmısın bizede :)Mesaj için çok teşekkür ederim.İnsanın çıkmaza girdiği zamanlarda farklı fikirlere öyle çok ihtiyacı oluyor ki anlatılır gibi değil.
Düşündüm taşındım kına gecesi için 100 kişilik bir yer tuttum.6 çeşit ordöv tabağı,1 taneyle sınırlı meşrubat,canlı müzik dahil 1500 ytl (Bunu da pahalı buluyorum ama zamanım kalmadı.Mecbur bir yer seçmeliydim.)Geriye kına organizasyonu yapan(aklımda var bir iki güvenilir,kendini ispat etmiş şirket)bir yerle anlaşmak kaldı.Kınada dağıtılacak hediyeler,taçlar,benim ve nişanlımın kıyafeti,kuruyemişler,kına ve hediyelik tepsisi,yüz örtüsü,el gülleri,kına vs.hazır.Geriye organizasyonun diğer unsurları kalıyor.Paket fiyatlarının altında anlaşabiliriz diye umuyorum.Mekanın sıcak bir havası ve kendine göre süsleri var ama kına geceme kendimizden bazı şeyler katmak istediğim için farklı şeyler hazırlayıp mekanı süsleyeceğim.Nişanlım için hoş bir süpriz olacak :)
Evet organizasyona dahilmiş bunlar fakat ben her şeyi aldıktan sonra haberdar oldumKına organizasyon şirketleri kuruyemiş yüz örtüsü taçları falan da fiyatın içinde tutuyor diye biliyorum en azından İzmirde öyle benim araştırdığım organizasyon firmasında siz nerede yaşıyorsunuz :)
Mesajınızı okuyunca baya üzülmüştüm ama organizasyon şirketi paketlerin esnek olduğunu,isteklerimiz ve ihtiyaçlarımız göz önüne alınarak paketten bazı şeylerin çıkarılabileceğini veya eklenebileceğini,haliyle fiyatta düşme veya artma olabileceğini hatta istersek kişiye özel bir organizasyon hazırlanabildiğini söyleyince azıcık içim rahatladı.Benim organizasyonumla ilgili yarın bir görüşme yapacağız.Buraya da yazarım mutlaka :)Tüh üzüldüm sizin için fiyattan da düşmüyorlar çünkü kaftanım var dediğiniz zaman bilekeşke önceden araştırsaydınız olsun artık