Kına Gecesi kına gecesinde nişanlık

nurseyda87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
260
0
46
İzmir
slm arkadaşlar kına gecemde nişanlığımı giymeyi düşünüyorum sizce saçmamı olur nişanda tesettürlü olark kullandım ama kınada erkek olmıyacağı için açık kullanıcm daha farklı durr diorm bide masraf etmk istemiyorm sonçta abiyeleri çok fazla kullanamıyoruz ve nişanlığımıda bidaha giyebilceğimi sanmıorm

Böyle şeylerde laf söz çok oluyor canım, bence abiye yerine çok güzel kaftanlı bindallılar var, onlardan giyebilirsin. Tabi fiyatlarını pek bilemiyorum,bütçeni aşarmı:26: olmadı çevrede olan birilerinden alabilirsin:34:

canım benımde kısın nısanın yazada dugunum olucak bende kınada ılk cıkarken nısanlıgımı gıymeyı dusunuyorum daha sonra bı ara normal bı abıye gıyıcem ve kına yakılırkende bındallı

slm arkadaşlar kına gecemde nişanlığımı giymeyi düşünüyorum sizce saçmamı olur nişanda tesettürlü olark kullandım ama kınada erkek olmıyacağı için açık kullanıcm daha farklı durr diorm bide masraf etmk istemiyorm sonçta abiyeleri çok fazla kullanamıyoruz ve nişanlığımıda bidaha giyebilceğimi sanmıorm

bende kınada nişan elbisemi giymiştimm ne gerek var tekrar almaya kii cnmm

demi canım ya nie boşyere masraf edelimki bidaha giyebilceğmide sanmıorum bindallı zaten giyicem ve zaten gece başladıktn 1 2 saat sonra bindallı giyicem ne gerek var bidaha abiye almaya onun yerine diorm bindallımı içime sinerek alırm

tatlım bende kınamda nişanlığımı giyicem..çünkü nişanda sadece akraba ve bikaç arkadaşım gördü diğerleri görmedi..daha sonra isteme anındaki mini kıyafetimi giyicem sonra da bindallı yerine de hint kıyafetimi..bence saçma değil..mutluluklar..

Back