Kına Gecesi Kına gecesinde, kız arkadaşlarınıza sevimli tişört ve minik duvaklarrr

Aydinaydin

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
753
32
318
arkadaşımla nette dolaşırken görmüştük, aklımıza geldi biz de yapalım diyee
beyaz tişörtler aldık, nette birsürü karikatür gelin damat resimleri var sveimli sevimli, onları çizdik üzerine, ve kabaran kumaş boyasıyla kontür çektik, sonra tişörtün üstüne, mesela gelinin eteklerine ve duvağına gerçek minik tüller diktik

basit taçlardan aldık onlara da tül dikdik duvak gibi oldu minik minik,
kına gecelerimizde en yakın arkadaşlarımız bunları kullnacak
bilmem fikri beğenir misiniz

Çok değişik Çokta güzel bence keşke Fotoda koysaydın canım ..

harika bir fikirrrrr, tebrikler. kesinlikle kopya çekiyorum ve yapıyorum.
çokk teşekkürlerrr bizimle paylaştığın için

Cok akillica Süper bi fikir.. ama ben encok o taci merak ettim, sanirim bende yapicam

valla süper fikir ama onlarla ben uğraşamam ki birileri yapsa da bende alsam çok ii olur

canım o günler gelsinde ben ulaşırım sana yani baktın konularda nişanlanmışım falan yazıo sen koş gel bana ben unuturum falan ok.vereliniortak

Bende ıstiyorum Böyle Espirili Şeyler..Ama zaten benim kankalar çatlak benden habersiz bile organize ederler zaten sempatiksalakcinni

benm kullandığım pc bütün resimleri açmıyor arama motoruna yazınca, siz bakın çok daha sevimli şeyler vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…