• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Kına gecesinde gelin mekana nasıl girer

umran80

Zayıflamalıyım
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
4.567
2.335
398
36
İstanbul
Kına gecemde kadın erkek karışık olucak nişan gibi düşünün kabarıkta bi abiye aldım kırmızı ama ben nasıl giricem mekana kaçta giricem nasıl karşılıycaklar beni bilmiyorumki herkes gibi bende oraya girip oynamayamı başlıycam olmazki öyle normalde izmirde gelin evde bekler mekan dolunca davul zurnayla gelin gelir halaya girer halay kurulur eee şimdi ne olacak benim kınam orkestralı kınada dans olmaz diyolar ben ne yapıcam kına 7 de ben mekana 8 gibi gitsem dolmuş olur öncedende adama cd versem ben gelince çalsa dans etsem sonra geçip masama otursam sonrada zaten oynama başlar bende kalkar oynarım olmazmı hiç böyle bişey görmedim ben her kınaya gittiğimde gelin orda oynuyo oluyo ben öyle istemiyorum aaa gelin geldi densin istiyorum kızlar

Fikrin cok guzel. Bende aynen oyle istiyorum. Gelin dedigin biraz gec gelir butun dikkati ustunde ceker. Aynen oyle dedigin gibi yap canim.
Cevapta biraz gec yazdim galiba..:93:

Ben de aynı dertten muzdaribim.
Bir de ben önce gelinlik giyeceğim, sonra bindallı.
Nasıl gircez ki salona, düğün gibi girsen olmaz, gelinlikle ortalarda gezinsem o da bir abes:50:

çok komik bir düşünce olabilir ama yinede bi anda hayal ettiğim şeyi anlatmak istedim:)
yanınızda damat olamadan gireceksiniz galiba salona,o yüzden biraz muallak bu konu arkadaşlar... benimde kasım da kısmetse kınam,düğünüm,bende şimdi düşündüm...yalnız girmek yerine yanımıza bindallı giymiş küçük kızları alsak,onlar böyle önden şekerler,paralar atarak(fikir geliştirilebilir..) arkasından biz müstakbel gelin girse:)...

hem değişik olur çok sanki,hem böle sap gibi girmemiş oluruz...yani sadece bi fikirdi.... :)))

haftaya cumartesi benimde kınam var ve nasıl girerim salona hiç bir fikrim yok kafayı yicem ya..damatsız mal gibi oynaya oynayada girilmezki..bnde ilk etapta gelinliğimi giyicem birde.. acaba nasıl girsek..ben oynaya oynaya giremem çok utanırım zaten

çok komik bir düşünce olabilir ama yinede bi anda hayal ettiğim şeyi anlatmak istedim:)
yanınızda damat olamadan gireceksiniz galiba salona,o yüzden biraz muallak bu konu arkadaşlar... benimde kasım da kısmetse kınam,düğünüm,bende şimdi düşündüm...yalnız girmek yerine yanımıza bindallı giymiş küçük kızları alsak,onlar böyle önden şekerler,paralar atarak(fikir geliştirilebilir..) arkasından biz müstakbel gelin girse:)...

hem değişik olur çok sanki,hem böle sap gibi girmemiş oluruz...yani sadece bi fikirdi.... :)))

bence fikir harika benim düğünüm seneye haziranda olcak inşallah ama ara ara bende düşünüyorum neler yapsam nasıl olsa die fikrin çok güzel bence yapılabilir :34:

Ben nişanlımla giricem salona kadın erkek karışık oluyo bizde erkek tarafındada öyleymiş bu konuda sorun yok mesele kınada dans olmaz diyolar hani içeri girsek dans etsek desem ee girip hemen oynamakta istemem ben salon dolunca insanlar oynamaya başalyınca nişanlımla el ele gelip geçip masama oturmak istiyorum sonrada kalkar oynarız zaten gelir beni kaldırırlar olurmu

mran fikrin süper bende böyle yapıcam..salona gec gidilir biraz herkes dolunca nişanlımızı alır otururuz..sonra da herkes oynarken bizde oynarız

canım biz nişanlımla beraber çıkmıştık el ele.salon dolduktan sonra tabiki.sonra dans ettik,dansımız bitince nişanlım dışarı çıktı.oyun havaları çalmaya başladı zaten hemen kuzenlerim falan çıktılar piste oynamaya başladık.aahh ahhh ne güzel bir geceydi.keşke geçmiş dönme imkanımız olsada o güne geri dönsem.bide ben kına için organizasyon şirketiyle anlaşmıştım çok güzel bir kına olmuştu.:21::21:

Mrsbanker evet öyle yapalım canım salon doldu diye telefon gelince gidelim (ben öyle yapıcam bekleme odam yok) anons edilsin çiftimizi alıyoruz alkış diye gülümseyerek geçip masamıza oturalım kaldırılıncada oynarız kınamız başlar ben sevmiyorum öyle ortada gezen gelinleri gelinin masası olmalı bence sonradan gelmeli gelin olduğu belli olsun herkesle gir dediler bana oyna ama istemiyorum ben canım

dün kınalığımı gelinliğimi giydim denedim çıkarmak istemedim zaman dolsada giyinsek süslensek yaşasak kınamızı dimi ya

bende dün gelinliğimi teslim aldım..evde giydim dolandım durdum..ama yürümesi oturması ne kadar zor dimi??birde cok sıcak olursa yandık valla inş serin gecer..senin kınan hangi gün??

16 Temmuz kınam canım 17 nikah olacak peşpeşe gelinliğim uzun bide yürümek çok zor kendinden tarlatanlı toplamalı tutup yürüsem bozulur diye korkuyorum okadar özeniyorumki duvağımda uzun 5 mt yaptırıyorum herkes zorlanırsın diyo zorlanalım boşver bidaha olsada zorlansak deriz geçip bitincede doya doya giyeriz inşallah duvağımı sürüyerek baba evimden çıkmak ve eyüp sultanda dua etmekti isteğim ama orasınıda kapatmışlar şansıma

aynı gün evleniyoruz cnm ya inşallah gönlümüze göre güzel bir gün geciririz...hayatımız boyunca unutamayacağımız kadar güzel olur inşallah..:nazar:

Benimki zaten düğün gibi kadın erkek karışık olacak.
çocuklara bindallı giydirme olayı güzel de o da biraz maliyetli, şu sıralar ona para ayıramam sanırım.

Ben de şöyle bir şey düşündüm: Hani şu volkanlar falan o kadar yaygın değilken düğünlerde bir kız bir erkek karşılıklı mumlar tuturlar, gelinle damat alltan geçerek piste çıkardı. Kınada böyle bir şey yapılabilir gibi geldi bana...

bir izmirli olarak ilk sayfalarda bunu öneren arkadaşıma katılıyorum, zaten kız evinde gırgır şamata eğlence tavan yapmış durumda oluyo, kapıda da davul zurna, eğer yakındaysa kına mekanınız yürüye yürüye şöööylllle salına salına gidin :) uzaktaysa da yapçak bişi yok, erken gidiceksiniz geç çıkıcaksınız sahneye. bi kına da görmüştüm ki boşnak kınasıydı :D

bekar kızlar çember yapmış gelini de ortalarına almışlar. kızların hepsinin elinde tef vardı. o an çalan şarkıya eşlik ede ede salona girdiler sonra da yine gelin ortada olarak oynadılar sonra zaten herkes fırladı piste, gerçekten güzel bi görüntüydü.. aklınızda olsun gençler :D

Son düzenleme:
Kız arkadaşlarınızı alın yanınıza ellerinde tefler ziller olsun, müzikte onlar salona girerken başlasın. Arkadaşlarınız yuvarlak şeklinde yürüsün ortada siz olun. Salona tamamen girince arkadaşlarınız oturanlara doğru dağılıp herkesi oynamaya kaldırsın siz de tabi sonra hep beraber:64::64::64::64:

Bir kınada görmüştüm hatta davulda vardı süperdii:64:

Back