- 23 Nisan 2015
- 264
- 92
-
- Konu Sahibi daphnelena
merhaba öncelikle hayırlı olsun bende antalyadayım burada yaşayacaksın artık sanırım :) bence ufakta olsa bi kına eğlencesi yapmalısın ailenin evinde bi kaç yakın akraba ve arkadaşlarınla ev kınası yapabilirsin illaki büyük çalgılı çengili kına yapmana gerek yok kendi aranızda samimi bi ortam olur hem masrafa hemde fazla zahmete gerek kalmaz diye düşünüyorum :) bi cd çalar yeter eğlenir oynarsınız sonrada kına yakılır ufak tefek ikramlar olur kek kuruyemiş falan yeter bence
benimde haziranda düğünüm :) inan istesen yetişir herşey 1 hafta önceden ailenin yanına gidip yapabilirsin sonra geri döner düğüne hazırlanırsın 2 gününü alır kına yapmak ama yok ben istemiyorum diyosan o ayrı konu içine nasıl siniyosa öyle yap canım :)Ailem orda değil ama, onun ailesi de orda değil. Yazın orda sadece biz olucaz nişanlımla. Düğünden önce hem çalışıp hem gelinlik dikim prova derken onlarla uğraşcaz. Ailem Eskişehir'de onun ailesi de uzakta,boş yere telaşe olucak. Düğün hazırlıkları ve ev hazırlıkları eşyalar falan ev tutulcak eşyalar yerleştirilcek of cok strelı gelıyor bana :)
O ne demek ya neden kına geceniz kayınvalidenizin evinde yapılsın anlamadım ben. kına gecesi kızın baba evinde yapılır anlamı onu gerektirir. hem tekrar yormak ne demek evleniyorsunuz siz. erkek tarafından çok kişinin gelmesi gerekmiyor. yorulmayacaklarsa sadece kayınvalideniz gelsin. bana göre çok bilinmeyeli ters bir cümle oldu.
ben ve nışanlımda ayrı şehirlerdeyiz iki ayrı yerde kınamız ve düğünümüz olcak. benim demek istediğim kına gecesi kızın baba evinde kalacağı son gece yapılır anlamı zaten baba evinde yapılmasında ama anlamsız buluyorsanız siz bilirsiniz dilerim bu konuda ileride pişmanlık duymazsınız. mutluluklar.