Düğünden 1 hafta önce hafta sonu biz gençler hem eğlenelim hem de dinlenelim istedik ve Gelin Hamamı yapmaya karar verdim.Topu topu 25 kişi falan olacağız o yüzden canım ciğerim arkadaşlarıma benden güzel hatıralar kalsın istedim.İşte Gelin Hamamında dağıtacağım hediyelikler...
Gelin Hamamı-Ahşap Kovada Spa Seti-Cımbız-Törpü
Ve tabi ki, aile büyükleri ile olacak kına gecem için hazırlıklarım..
canım kına kutularına bayıldım,ben de istiyorum nereden aldın acaba?? bu arada fenerler iyi fikirmiş,enimde 29 eylül de kınam var izninle bu fikri çalıyorum :):)
canım kına kutularına bayıldım,ben de istiyorum nereden aldın acaba?? bu arada fenerler iyi fikirmiş,enimde 29 eylül de kınam var izninle bu fikri çalıyorum :):)
gelincealisveris adılı siteden sipariş verdim.Çok daha değişik modeller var, hoşuna gidecek pek çok şey bulabilirsin.Bende nette gezinirken buldum bu siteyi her ürün birbirinden güzel.Size de mutluluklar sonsuza kadar :)
gelincealisveris adılı siteden sipariş verdim.Çok daha değişik modeller var, hoşuna gidecek pek çok şey bulabilirsin.Bende nette gezinirken buldum bu siteyi her ürün birbirinden güzel.Size de mutluluklar sonsuza kadar :)[/QUOTEÇ
Gerçekten çok güzel düşünmüşsün harika gözüküyor her biri
Bende istedim şuan hepsindenn
Gelin hamamı çok güzel bişiy olsa gerek Bende çok isterdim ama mümkün deil arkadaşlarım ailem farklı şehirlerde hemde haziran sıcağında zor yani kurdeşan dökeriz
Gerçekten çok güzel düşünmüşsün harika gözüküyor her biri
Bende istedim şuan hepsindenn
Gelin hamamı çok güzel bişiy olsa gerek Bende çok isterdim ama mümkün deil arkadaşlarım ailem farklı şehirlerde hemde haziran sıcağında zor yani kurdeşan dökeriz
Hepsinden alabilirsin sen de :)) Bende gelin hamamı yapıp yapmamak konusunda çok düşündüm ama arkadaşlarım kız kıza eğleniriz kınada büyüklerde olacak diyerek aklımı çeldiler,umarım güzel olur.
Evet sizin biraz zor gibi görünüyor.Yani yaz ayında da gelin hamamı yapılıyor sıcak engel değil lakin şehir farkı olunca olmaz tabi