canım ekipe nekadar verdinBenim kınam da 12 Ekim 2016.. Kına için ekip tuttum her şeyi onlar organizasyon edecek ben müzikleri vereceğim..
Benim de bayanlar arasında.. Ekip olduğu için içim çok rahat.. danslar yönlendirmeler her şey onlara ait damat girişi falanda müzikleri ben vereceğim kınadan 1 hafta önce toplantı yapacakmışız.
Benim de damat bir anda salona giriş yapacak arkasından da erkek arkadaşları özel kıyafetlerle.. karadenizli olduğum için içeriye erkek girerken İmere (İmera Fera) ile giriş yapacak..
Kına yakılacak herkes duygusal bir ortamdayken bir anda salonun havası değişecek diye plan yaptım :))
canım ekipe nekadar verdin
Bence kendii kınanı kendin de organize edebilirsin canım. Senin biraz az kalmış ama etrafında genç kızlar ve arkadaşların varsa işin daha kolay. Ilk olarak oynama kısmını soylemek istiyorum. Aynısını ben de yaptım. Bana kına yakıldı ve damat geldi. Sonra arkadaşlarım ve gençler maskeler taktı etfafımızda oynadılar biz ortada kaldık zatenkızlar düğünüme bir ay kaldı:)çok stresli günler geçiriyorum ama düğünümü düşünüp mutlu olmak istiyorum, sizlere buraya aklıma geldikçe fikirleri hem paylaşmak hem de danışmak istiyorum, kına gecem bayanlara özgü olucak kına yakılma da damat gelicek kına yakılmaya gelince öncesinden ya da sonrasında damadın etrafında oynayıp testi kırmak istiyorum ama geleneksel bir şekilde oynayamam modern de oynayamam o kadar dans bilgim yok:)ama hani daha eğlenceli olsun istiyorum bunun içinde seçtiğim şarkı candan erçetinin çapkın şarkısı nasıl olur sizce?
nekadar veriosunuz şirketebende bir organizasyon şirketiyle anlaştım kına için o konuda sıkıntı yok zaten müzikler falan tamam yani ben damada oynama kısmındayım:)
2000tlnekadar veriosunuz şirkete
Canım bence siz çıkmadan önce çok hareketli şarkılara gerek yok. Tabi bu benim fikrim. Bir de ben hep eski şarkıların daha duygu dolu ve anlamlı sözleri oldugunu düşünüyorum. Ne tarz muzikler calinacak bilmiyorum ama bir kaç sevdiğim aşk ve sevgili sarkısi söyleyebilirim.kızlar düğün başlamadan önce arka fonda hafif müzik çalmasını istiyorum genellikle yabancı ama türkçe de olabilir, düğündeki ilk giriş şarkımız, pasta müziğimiz,çiçek atma hepsi yabancı olucak biraz da olsa yaşlılara da hitap etmesini istiyorum ama türkçe şarkılarda da sözler günün anlamına uymayabiliyor önerileriniz var mı acaba?
çok teşekkürler canım bende slow düşünüyorum ama yabancı ağırlıklı eski fransızca şarkılar mesela türk filmlerinde çalanların fransızca versiyonları gibi birde dumanın senden daha güzel şarkısını da kullanmak istiyorum ama düğünün neresine koysam bilemedim var mı fikrin:)Canım bence siz çıkmadan önce çok hareketli şarkılara gerek yok. Tabi bu benim fikrim. Bir de ben hep eski şarkıların daha duygu dolu ve anlamlı sözleri oldugunu düşünüyorum. Ne tarz muzikler calinacak bilmiyorum ama bir kaç sevdiğim aşk ve sevgili sarkısi söyleyebilirim.
- 8Can
Yalın sen en guzelsin
Bulent ortacgil sensiz olmaz
Mehmet gunsur eylul aksamı
Kenan dogulu bas harfi ben
Kenan dogulu ajda pekkan harika
Nil karaibrahimgil hakkında herseyi duymak istiyorum
Benim gozum sende (biraz eski ama
Ajda pekkan haykıracak nefesim
Bayaga bi karısık her telden var. Bilemiyorum dügununde uygun olur mu nasıl bir konsept tasarladin canım ama umarim işine yarar. Bu arada yabancı muzikte en favori ismim brayn adamsslow şarkıları çok hoş olur.
Canım o sarki siz varken çalsın bence dügunün sonlarına dogru artık herkes oynadıktan sonra çalın. Gençler kalkar ve birlikte söyleyerek eğlenirsiniz. Benim filrim böyle ama sen nasıl istersen tabi. Umarım bol eğlenceli ve istedigin gibi olurçok teşekkürler canım bende slow düşünüyorum ama yabancı ağırlıklı eski fransızca şarkılar mesela türk filmlerinde çalanların fransızca versiyonları gibi birde dumanın senden daha güzel şarkısını da kullanmak istiyorum ama düğünün neresine koysam bilemedim var mı fikrin:)
bende ortalarında falan düşünmüştüm böyle güzel olur disko tarzı da oluyor artık düğünlerde manidarda eğlencelide:)saol canım:))Canım o sarki siz varken çalsın bence dügunün sonlarına dogru artık herkes oynadıktan sonra çalın. Gençler kalkar ve birlikte söyleyerek eğlenirsiniz. Benim filrim böyle ama sen nasıl istersen tabi. Umarım bol eğlenceli ve istedigin gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?