Kına Gecesi kına gecesi şarkım

öyle içlendim ki hala durduramıyorum kendimi yemin ederim nişanlım nöbette aradı sesimi duyunca şok oldu çocuk korktu noldu diyo aklıma gelmeyen kalmadı sabahtan beri bitirdi beni yaa

canım üzme kendini sen yaaa..
bir şarkı nihayetinde diye düşün...
çocuğu da üzme yazık askermiş bide göremezde aklı kalır sende
Rabbim babanın mekanını cennet eylesin kabrini imanının nuruyla doldursun...
dua et sendee bol bol başka birşey gelmez elimizde.......

Anneni delirtmek istiyorsun herhalde.:)
Çok acıklı olur bence...
Bende davul zurna "kınayı getir aney"i çalmıştı arkadaşlar da söylemişti.
Annem ve ablam felaket olmuşlardı ki bu şarkı daha da bi dokunaklı...

yok canım nişanlım asker değil polis memuru görevde şuan şarkı tabi ama o şarkı beni nerelere aldı götürdü bir bilsen hiç durmuyo zaten gözyaşım iyice tetikledi nerden girdim de bu sayfayı okudum ya off

dün senin profilini okumuştum kader arkadaşı sayılırız bende bu şarkıyı dinleyip dinleyip ağlıyorum....bir sarkı bizi bu kadar anlatabilirdi........annemi tek bırakacağım için senin gibi kendimi suçluyorum

Annem canım benim ama bu şarkı çok içime sindi diğer hiçbir kına türküsü beni ağlatmıyo buda komaya sokuyo :2:

:84: :84: :84: bende hiç sevinemiyorum kardeşim falan olsaydı arkamda bari yüküm daha hafif olurdu annem tek kalacak [QUOTE=sedosbilal;18843752]ayyyyy naptın yaa durduramıyorum gözyaşlarımı sözleri içime işledi yemin ederim[/QUOTE]

ama o gün pek bişi anlamazsında zaman gectikçe çıkar acısı ortaya diye düşünüyorumm tabi yasamadan bilinmes ne desek boş canım allah yardımcın olsun

5 yıllık evliyim ben. bu sarkıyı ilk defa dınledim oturdum ağladım valla. annemin yanındaydım evlendiğimde aynı sehirdeydik 2 senedir çooook uzaklara tasındık. çok dokundu sarkı çok. ama istiyorsan çaldır kına gecende ağlar ağlar dokersiniz içinizi. kınayı getir aney re olabılır bence.

çok kötü canım yaaa boşver çalma böyle şarkılar :84:
Alt tarafı evleniyoruz üzmeyelelim ailemizi

ah ahh dediğin gibi 1 tane ya 1 tane kardeşim olsaydı arkamda böyle olmazdı hiç bişey inanki tam anlamıyla tadını çıkaramıyorum bu sevincin. ablam evlenirken geride ben vardım yine üzüldü ama benim kadar değil tabiki profilde okuduğun gibi işte biliyosun okuduğun için

Kızlar yazdıklarınızı okudum. Birbirine benzer şeyler yaşamışız.
Bende nikah tarihi aldığımız gün, ağlayarak annemi aramıştım.
İstemezsen vazgeçerim diye, o zaman nişanlım olan eşimin yanında.
Ne gündü. Sonra nikahım oldu düğünden 4 gün önce, üzüntü mideme vurmuştu.
Mide bulantısı baş ağrısı...
Kınamdan hiç bahsetmiyorum bile.
Fotoğraflarımı görseniz ben halen bakınca duygulanıyorum.
Düğünden sonrada annem evde kalan kına kıyafetime sarılıp ağlamış.
Çok zor bir süreç bir o kadar da onur verici.
Ben evin tek kızıydım, bir erkek kardeşim var ama, erkekler kız evlat gibi olmuyor pek.

Allahtan eş bakımından şanslıyımda bu özel durumumuza saygı gösteriyor,
uzun aralıklar geçmiyor, görüşmemiz için.

Size bu gözyaşı dolu mutluluğa gidilen yolda bir ömür mutluluk diliyorum.

Sevgiler...

allah razı olsun güzel dileklerin için sende heeep mutlu ol inşallah yine de annen şanslı bak erkek de olsa bi kardeşin var akşamdan akşama bile eve gelse annene bi ses bi nefes evde dört duvar arasında yalnız kalmamış çok zor anlıyosun beni ama içimde kopan fırtınalar aklımdan gelip geçenleri kimse tahmin bile edemez inanki o kadar zor bi durum ki rabbim güç versin inşallah cümlesine de bize de dediğin gibi rabbime şükür nişanlım ki artık eşim oldu çok anlayışlıdır ağladığım zaman anlar beni üzülme sık sık gidip gelecez anne de gelip gider ama gelde şu ciğere anlat şuan tek ümidimiz var polislerin kendi memleketlerinde görev yapabilme ihtimalleri varmış bi kaç seneye allahım yüce yaradanım nasip eder inşallah böyle bişey olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…