Kına Gecesi kına gecesi şarkım

farahnihal

pamuk kızımm
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
1.662
276
198
Seyhan Güler bu gece son...bunu düşündüm dinleyip fikir verir misiniz kızlar ?

annen yıkılır bacım bu şarkıdaaa annenii bırak ordaki bütün kadınlarııı ağlatırsın kınanın atmosferi değişir...bildiğimiz kınayı getir anneyiii çal ...bide babam olsaydı görseydii kızı gelin olmus anam diooo...baban varsa sana uygun değil.....eğerki baban rahmetliyseeeee aman çalma arkadaşımm yıkarsın anneniii ordakilerriii aman amannnn ...çok ağır bi şarkııı

ilk defa dinledim şimdi bu şarkıyı.Çok acıklı yaaa.Kına yakılırken gelin adayını ağlatmak isterler ama bu da fazla ağır geldi bana.Yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar en iyisi bana sorarsan.

bncede kınayı getir anne daha güzel bende onu çalmayı dusunuyorum özellikle en yakın arkadasıma söyleticem başından snra diğerleri katılıyo zaten

hee eğer ağlamam etmem bu şarkı olursa ağlarım diosannn...illaa ağlamak zorunda değilsin o eskilerde kaldı bendee diodumm boşunaa sakın uğraşmayın ağlamam aksine gülme krizine girerimm dedimm ama ne şekilde olursa olsun insan aklına evinden ayrılıcanı artık o evin kızı olmıcanı düşününce ister istemezz ağlıooo...bende 1.5 senelik evliyimm....NURAN= KINAYI GETİR ANEYİ çaldıkk ..bayağı araştırdımmm bu sarkıyı bu sanatcı daha güsel sölüoooo....ağladık sızladık bizde:)))) bidee şarkıyııı herkesin bilmesiii eşlik etmesii kızların eşlik etmeside önemliii.....

[video=youtube;eiylGVxTZYE]http://www.youtube.com/watch?v=eiylGVxTZYE[/video]

Bu şarkıyımı diyorsun?

arkadasım eğer buysa valla 1 senelık evlıyım ben bıle dınlerken fecii oldum ağladım.

Kına gecende,annen kardeşlerin yakınlarının halını harap edersin

iyisimi sen ''Kınayı getır aney'' çaldır...

babam rahmetli oldugu için bu şarkı bana çok uygun....niyetim herkesi ağlatmak...ben ağlıcam ya herkes ağlasın :)

ayy şarkı çok fena ya..klişe olcak ama gelin hem ağlar hem gider:) canımda çok fena bu şarkı sözlüyüm ben evlenmesemmi dedim bi an annemgeldi gözümün önüne

Emel örgün altın tas içinde kınam ezilir de güzel fakat içinde bir kaç bölümünü sildirmem lazım kadının sesi tonu çok uygun

Benim babamda vefat etti. ( Allah rahmet eylesin )
6 yıllık evliyim inan halen ağlıyorum, bence bu şarkı insanın içine güm oturur.
Düğünde bile etkisinden zor kurtulursun. ( O günün duygusal ve heyecanlı atmosferini düşünürsek )

Gelin oldum ben anne
Sakın ağlayayım deme
Ağlama ne olursun beni de ağlatma
Sol yanımı acıtırsın sonra
Son yanımda acırsa anne
Nasıl veda ederim ben sana,

Biraz önce bu şiir sözlerini okudum o bile etkiledi.
Bu şarkı çok ağır, yinede karar senin.

bu ne yaa şimdiden ağlamaya başladım ben
çok ağır bence de. herkes zaten o gün ağlamaya müsait.. sende bu şarkıyla daha da kötü etme insanları bence

Son düzenleyen: Moderatör:
benimde babam vefat etti annem benden sonra malesef yalnız kalacak zaten susmuyorum 2 ay var düğünüme sevdiğimle evlendiğime bile sevinemiyorum bu şarkı mahfetti beni bence çalma anneni düşün kadın yıkılır zaten hüzünlü olur bu şarkıda çalınırsa bilmiyorum yazık valla çok üzülür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…