Kına Gecesi Kına gecesi kıyafetım ve bindallım :):):

hopenotevent

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2009
274
0
96
37
İstanbul
KINA ELBİSEM opuyorumnanaktan SEVDİĞİMİN BEYAZ CEKET GIYMESIDE HERKESIN HOŞUNA GITTI BENCE SİZLERDE YAPMALISIN FARKLI VE GÜZEL DURUYOR kınadan 4 gün öncede gelin hamamı yapmıştım çok zevklı oluyo ve acayip rahatlıyorsunuz.artık her ay hamama gıdıyorumm :):)::)):):)

KINA SAÇIM VE MAKYAJIM

BINDALLIM opuyorumnanaktan

KINA YAKTIKTAN SONRA ELİME ÇİÇEK TAKTIM DEMET AKALIN GİBİ kaydirigubbakcemile3

KINA TEPSİM zemuszemus

Son düzenleme:
canım maşallah ne kadar güzel olmuşsun.herşeyin güzel olmuş.Rabbim mutluluğunu daim etsin arkadaşım.bindallını nerden aldın acaba bende alıcam ama model bulamıyordum seninki çok hoşuma gitti.

canım maşallah ne kadar güzel olmuşsun.herşeyin güzel olmuş.Rabbim mutluluğunu daim etsin arkadaşım.bindallını nerden aldın acaba bende alıcam ama model bulamıyordum seninki çok hoşuma gitti.

teşekkurler canım benım amın inş. en güzelleri sizin başınıza ben satın aldım bındallımı eğer istersen kıralayabılırım sana bedenımız uyarsa tabi istersen opuyorumnanaktan 1 numara bedenı 38 bedene takabul edıyo 36 da olabılır a.s.emınonunden aldım kürkçü hanından

Son düzenleme:
saç makyaj hersey çok güzel olmus mutluluklar
ÇOOKK TEŞEKKURLER TATLIMM opuyorumnanaktan AMINN İNŞ.:Saruboceq:

kıs sen ne güselsin öyle...
çok hoş olmuşsun
TEŞEKKURLER CANIM BENIM O SENIN GÜZELLİĞİNopuyorumnanaktan

çok güzel olmuşsun cnm mutluluklar
TEŞEKKURLER TATLIM AMIN İNŞ.a.s.

çok guzelsin canım

kıyafetinede bayıldm
TEŞEKKURLER CANIM O SENIN GÜZELLİĞİN opuyorumnanaktan

mutluluklar canım :)
SAĞOL CANIMMkaydirigubbakcemile5

cnm çok güzel olmuşsun mutluluklar
TEŞEKKURLER CANIMMMM:kedi:

cnm çok güzel olmuşsun, damat beyin beyaz ceket giymesi de çok güzel olmuş bence senin kıyafetinle daha bir uyum içinde olmuş:)

cnm çok güzel olmuşsun, damat beyin beyaz ceket giymesi de çok güzel olmuş bence senin kıyafetinle daha bir uyum içinde olmuş:)
teşekkurler canım benım sağol opuyorumnanaktan ewet gerçekten uyumlu oldu beyaz çeket giyeceğinide bilmıyordum çünkü süpriz olsun dıye bırbırımıze hiç ne gıyceğimizi gostermıyorduk hoş süpriz oldu benım içinde zemuszemus

Herşey çokgüzel olmuş bayıldım
teşekkurler canım çok sağolopuyorumnanaktanbayanssulusmile

oof of :))))))nerdeee keşke uysaydı canım ya ben 42 giyiyorumda ayıptır söylemesikaydirigubbakcemile3 yinede kürkçü hanından aldığını öğrenmekte yettiboshayallersmilezayıflamam lazımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…