• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Kına gecesi ile ilgili yardım

eflinam

Guru
Pro Üye
7 Haziran 2012
5.022
1.624
398
40
arkadaşlar kına gecesini kim yapar erkek tarafı mı kız tarafı mı?
Yada ortaklaşa mı olur acaba?
Lütfen fikri olanlar yazarsa sevinirim...
şimdiden teşekkürler...

efılnamcım kına gecesını kız tarafı yapar ama şöylekı..... mekanı orkestrayı kız tarafı tutar. ama adan zye kınası mendılı tulbentı kıyafetlerı vs vs vs erkek tarafı alır. sende ona kınada gıyeceği şeyı alırsın okadar..heryerde boyle sanırım

efılnamcım kına gecesını kız tarafı yapar ama şöylekı..... Mekanı orkestrayı kız tarafı tutar. Ama adan zye kınası mendılı tulbentı kıyafetlerı vs vs vs erkek tarafı alır. Sende ona kınada gıyeceği şeyı alırsın okadar..heryerde boyle sanırım

evet canım bende öyle biliyorum
kına yerini kız tutar ama diğer masrafları erkeğe aittir diye...
Anladım şimdi demekki heryerde aynı gibi adetler...

Kızlar selamm,

Kına organizasyonu yapmaktayız. Şuan tanıtım amacıyla fiyatlarımız çok cazipp. Kendi bindallınızdan arkadaslarınızn gıyecegı bındallıya kadar herseyınızı bız dusunuyoruz. Kına tacları, muzıklerı, tefleri, davulu, mumları şhakıra kemerlerı, karşılama lokumları, oyunları, Kına tahtı herşeyi biz düşünüp sizlere hayel gibi bir kına gecesi yaşatıyoruz. 5 kişilik ekiplerden oluşan kına kızlarımız gelın cıkısı yapıyor, sızlere özel gösteri şhovlar yapıyor, geceyi unutulmaz hale getiriyorr. Şuanlık kısa süreliğine fiyatlarımız çok uygun. İş sonu ödeme seçenekleriyle. Sizde bu fırsatı kaçırmayın. Detaylı bilgi için özelden mesaj atabilir. bu maıl adresıne maıl atabılırsınız. Ben özelim diyorsanız. Siz buna değersiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
***Reklam İçerikli Mesaj***

Son düzenleyen: Moderatör:
:2:bende sızınle guzel bır organızsyon hayal etmıstım ama malesef yapamadınız.benım ıcın cok kotu br durumdu..referans olucaktım onlara ama malesef
Kızlar selamm,

Kına organizasyonu yapmaktayız. Şuan tanıtım amacıyla fiyatlarımız çok cazipp. Kendi bindallınızdan arkadaslarınızn gıyecegı bındallıya kadar herseyınızı bız dusunuyoruz. Kına tacları, muzıklerı, tefleri, davulu, mumları şhakıra kemerlerı, karşılama lokumları, oyunları, Kına tahtı herşeyi biz düşünüp sizlere hayel gibi bir kına gecesi yaşatıyoruz. 5 kişilik ekiplerden oluşan kına kızlarımız gelın cıkısı yapıyor, sızlere özel gösteri şhovlar yapıyor, geceyi unutulmaz hale getiriyorr. Şuanlık kısa süreliğine fiyatlarımız çok uygun. İş sonu ödeme seçenekleriyle. Sizde bu fırsatı kaçırmayın. Detaylı bilgi için özelden mesaj atabilir. ........................... bu maıl adresıne maıl atabılırsınız. Ben özelim diyorsanız. Siz buna değersiniz.

Back