• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Kına gecesi için şarkı önerilerine ihtiyacım var..

rose16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
303
99
123
Bursa
arkadaşlar kınam kendi aramızda olacak ve benim bi şarkı listesine ihtiyacım var bilgisayara yüklemek için. oynak bişeyler işte. yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum.

arkadaşlar kınam kendi aramızda olacak ve benim bi şarkı listesine ihtiyacım var bilgisayara yüklemek için. oynak bişeyler işte. yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum.

canım bende yardım etmek isterdim ama dertten müzdaribim ne zaman kınan ben yapınca liste yazarım sana istersen....tabi yapabilirsem:16::16:

:) 6 temmuz. ben de şimdi bi liste yapıyorum ben de onu paylaşırım, bişeyler kaparız birbirimizden :)

canım ben biraz liste yaptım yine yaptıkça eklerim işte listem;

Kına Gecesi Müzik Listesi
-Ankara oyun havası Gölbaşılı Erdoğan Hadi Yürü Yürü
-Elektro Bağlama Oyun Havası Misket
-Zara Misket
-Tarık Mengüç Şakşuka
-Neşet Ertaş Misket
-Ata Demirer - A Be Kaynana
-Grup Eylül - Burçak Tarlası
-Muzaffer Sarısözen - Burçak Tarlası
-Damat Halayı
-Zara Aynalı Körük
-Sevcan-Orhan-- Aynali-Koruk-
-Fatih Ürek- Hoş Geldin Hadi Hadi
-Celal Bakar Ekin Ektin Çöllere
-Nilüfer Sarıtaş - Nar Tanesi
-Zara- Nar Tanesi
-Nuran__Kinayi_Getir_Aney
-melda-duygulu-kinayi-getir-aney
-Duruyemin_Gugumleri
-Ibrahim-Tatlises-Urfaliyam-Ezelden

-Fasli-Beyoglu-Telgrafin-telleri

-Zara-Kesik-Cayir

-Babutsa - Yanayım Yanayım

-Vış Vış Eliye - Nursel Emine Güler

-Oyun-Havasi--Uc-Ayak-Horon
:16::16:

Dans müziği; seferad seni ne çok sevdiğimi
Çiftetelli ( bir kaç çeşit)
Misket
Roman havası
Karaçalı
Fasulye
Mezdeke ya el yelil
Candan erçetin vay benim halime
Damat oyunu
Halay müziği
Fatih ürek hayde
Fatih ürek hadi hadi
Seferad galata lordu
Seferad osman aga
Ziynet sali aman kuzum
Sezen aksu rakkas
Tarkan gül döktüm yollarına
Gökçe tuttu fırlattı
Kenan doğulu şans meleğim
Demet akalın aşk
Nosa Nosa
Shakira Hips don't lie
Candan erçetin yüksek yüksek tepelere

kolay gelsin ve hayırlısı olsun kızlar :) bende kına için cafe gibi biryer tuttum cd yi siz kendiniz getirin daha sonra sorun oluyor,beyenmeyebliyor taraflar dedi. Fakat bu konuda çok cahilim nasıl bir liste yapıcam , kınada nişanlımda olucak önce dans parçasıylamı çıkıcaz , benim düşüncem önce 2 tane slow 4-5 tane hareketli 2-3 tane roman havası sonra kına yakılır ve halaylar çekilir diye düşündüm ama ayy ne kadar cahilimm :( fikri olan varmı

kolay gelsin ve hayırlısı olsun kızlar :) bende kına için cafe gibi biryer tuttum cd yi siz kendiniz getirin daha sonra sorun oluyor,beyenmeyebliyor taraflar dedi. Fakat bu konuda çok cahilim nasıl bir liste yapıcam , kınada nişanlımda olucak önce dans parçasıylamı çıkıcaz , benim düşüncem önce 2 tane slow 4-5 tane hareketli 2-3 tane roman havası sonra kına yakılır ve halaylar çekilir diye düşündüm ama ayy ne kadar cahilimm :( fikri olan varmı

Hayırlı olsun canım , izmirdemisin öyleyse nereyi tuttdun ve ne kadar tutdun dicektim :17:
Bencede sen hazırla cd yi her orkestra güzel çalmayabiliyor
Evet önce dans parçasıyla çıkcnz bizde öyle çünkü , güzel düşünmüşsün zaten kına yakılırken damat olmucak :33:
Liste olarakta şu şarkılara bakabilirsin roman ağırlıklı ama acayip eğlendirir.

İzmirli Taylan - Daykolu Kız ( Pembe Şalvar )
İzmirli Taylan Gamzeli Yarim
İzmirli Erco Sevdigimi aldım
İzmirli Taylan Mahallenin güzeli sezen
İzmirli Erco hap koydum
Sefarad Osman aga
Damat Halayı
Al kızını koy çuvala
tarık mengüç trişka

teşekkürederiimm vallahii görüştük büyük ihtimal tutucaz biz kınada çok yakınları çağırıcaz yani en fazla 100 kişi olucaz bizbize olmak istedik o gün hatta davetiyete bile yazmıycaz kına yerini sözlü söylüycez yakınlarımıza. Biz herşeyi kendimiz yapıcağımız için çok şeyden kısmak zorunda kaldık kına için düğün salonlarıyla görüştük 2-3 bin dediler ki biz düğün salonuna bile çok cüzi bir rakam vermişken aile arası bir kınaya o kadar vermek saçma geldi. Bornovada manavkuyu tanşasın orda küçük sevimli bir kafe var ve 350 tl te tuttuk. Müzikleride listeye alıcam bol bol roman havası ve ankara havası istiyorum zaten . teşekkürler bilgi için

teşekkürederiimm vallahii görüştük büyük ihtimal tutucaz biz kınada çok yakınları çağırıcaz yani en fazla 100 kişi olucaz bizbize olmak istedik o gün hatta davetiyete bile yazmıycaz kına yerini sözlü söylüycez yakınlarımıza. Biz herşeyi kendimiz yapıcağımız için çok şeyden kısmak zorunda kaldık kına için düğün salonlarıyla görüştük 2-3 bin dediler ki biz düğün salonuna bile çok cüzi bir rakam vermişken aile arası bir kınaya o kadar vermek saçma geldi. Bornovada manavkuyu tanşasın orda küçük sevimli bir kafe var ve 350 tl te tuttuk. Müzikleride listeye alıcam bol bol roman havası ve ankara havası istiyorum zaten . teşekkürler bilgi için
Rica ederim canım çok iyi tutmuşsunuz ya

Back