Kına Gecesi Kına gecesi için nefis bi şarkı :)

pembikk

İnsanlar güvenilmeye layık değiller.
Kayıtlı Üye
3 Mart 2013
2.796
3.063
Kina gecesi-Yeshim Salkim - YouTube

Evett arkadaslar ben bunu daha yenı kuzenımın kınasında ögrendım bu sarkının varlıgını,herkesde cok begendi . Salonda bu sarkı calındı ve etrafında ellerımızde mumla yürüdük gercekten harikaydı sizlerde kına gecelerinizde bunu caldırabilirsiniz paylasmak istedim:KK24: :KK9:

Evett arkadaslar ben bunu daha yenı kuzenımın kınasında ögrendım bu sarkının varlıgını,herkesde cok begendi . Salonda bu sarkı calındı ve etrafında ellerımızde mumla yürüdük gercekten harikaydı sizlerde kına gecelerinizde bunu caldırabilirsiniz paylasmak istedim:KK24: :KK9:
ay bayıldım yaaaaa muhteşem bir şarkı bnde bunu istiyorum :KK17:

Aynen öyle yesim salkım mış diyip gecmemek lazım bende bunu caldırmayı ıstıyorum kısmet olursa :21:

arkadaslar merhaba ben kına gecelerınde bayan dj lık yapıyorum 2-3 yıldır bu sarkıyı calıyorum gercekten guzel bı sarkı..bazı gelınler kınaya gırerken ıstıyolar bu sarkıyı cok guzel bı gırıs sarkısıdır..

arkadaslar merhaba ben kına gecelerınde bayan dj lık yapıyorum 2-3 yıldır bu sarkıyı calıyorum gercekten guzel bı sarkı..bazı gelınler kınaya gırerken ıstıyolar bu sarkıyı cok guzel bı gırıs sarkısıdır..

bende dj arıyodum ya :)

merhaba kınanız nezaman olacak acaba yardımcı olmaya calısırım tarıhler dolmadan

merhabalar sız hepınız ıstanbuldasınız sanırım ama behn sıvastayım ve sıvaslı olmadıgım ıcın arastırmalarımsonucu bayan dj bulamadımkendım sarkı ayarlamaya calısıyorum ama bana cok hareketlı gelenler ıcın baskaları kınayauymaz dıyor napacagım yardım edebılır mısınız bana lutfennnn 3 haftam kaldı sadece

***Reklam İçerikli Mesaj***

Son düzenleyen: Moderatör:
bunu kına organizasyon şirketinden gelen kızlar çaldırmışlardı 5 kız ellerinde yelpazeler ortalarında gelin yelpazeyi sallayarak felan alımlı alımlı yürüyerek oynamışlardı o şekilde girmişlerdi içeri gerçekten görsel olarak çok güzeldi

ohhhh haydi kızlar kalkın göbek atmaya :)) gece gece neşem yerine geldi sayende canım.kına gecesine gerek yok valla her gece aç dinle döktür döktür :KK1:

ohhhh haydi kızlar kalkın göbek atmaya :)) gece gece neşem yerine geldi sayende canım.kına gecesine gerek yok valla her gece aç dinle döktür döktür :KK1:

Eheheheh aynen öyle yapıyorum aklıma geldikce acıyorum keyifli bi şarkı :KK9:

Çok güzelmiş kına yakarken değilde öncesinde ya da yakıldıktan sonra ağlama faslından sonra çalınır çok begendim :KK16:

X