• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Kına gecesi için kırmızı lavanta keselerim

tatlicady

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
601
16
46
İstanbul
MRB kızlar
Daha önce kına gecemin ayrıntılarını paylaşmıştım.İsteyen burdan bakabilir
http://www.kadinlarkulubu.com/kina-...anta-keselerikiyafetlermekanorganizasyon.html

forumdaki arkadaşların soruları üzerine, misafirlerime dağıttım keseleri tekrar paylaşmak istedim.
$lavanta keselerim.jpg $kına hediyelerim.jpg
bu keselerin kumaşını,broşunu ve püskülünü kendim seçtim ve bursa da yaptırdım.

soru sormak isteyen arkadaşlar ; lavantakeseleri@hotmail.com dan yaptırdığım dükkana ulaşabilirsiniz

ps: çok araştırdım, kınamdan gerçekten hatıra kalabilecek birşey dağıtmak istedim. şimdi kimin evine gitsem en güsel köşesine süs olarak koymuş veya iğnelik olarak kullanıyor.bu da çok hoşuma gidiyor :)

Son düzenleme:
Çok güzel bir fikir canım bende değişik ve kalıcı bir şey olsun istiyorum bu çok hoşmuş bide ben kendim yapmak istiyorum yapabilirsem inşallah...

Çok güzel bir fikir canım bende değişik ve kalıcı bir şey olsun istiyorum bu çok hoşmuş bide ben kendim yapmak istiyorum yapabilirsem inşallah...

inan bende kendim yapmak istedim ama çok kararsız olduğum için(herşeye anca son dakika karar verebildiğim için) olmadı malesef. umarım sen düğün telaşı başlamadan kendin yapabilirsin:34:

Back