Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar nihayet kına gecem için elbisemi almış bulunuyorum daha sonrada giyebileceğim bişiler olsun istedim malum abiyeler hiçte azımsanacak fiyatta değiller ve daha önceden aldığım bindallımı değiştirdim malum havalar baya bir ısındı yaza uygun bir bindallı aldım umarım beğenirsiniz
Prensesim çok güzel olmuşsun çoook yakışmış yaaaaaBindallı ben normalde sevmem ama seninki çok güzelmiş Klasik değil sonuçta , ve kına abiyen çok güzel gerçekten güle güle giy
kızlar nihayet kına gecem için elbisemi almış bulunuyorum daha sonrada giyebileceğim bişiler olsun istedim malum abiyeler hiçte azımsanacak fiyatta değiller ve daha önceden aldığım bindallımı değiştirdim malum havalar baya bir ısındı yaza uygun bir bindallı aldım umarım beğenirsiniz