arkadaşlar merhaba...
geçen gece arkadaşımın kızının kınasında bayan orkstra vardı... ilk defa karşılaştığım bu durum acaip hoşuma gitti..her iki bayanda canlı müzik yapıyor davul falan çalıyorlardı...Kendilerinle görüştüm istanbul içinde olmak kaydıyla her türlü kına nişan düğün v.s gibi yerlere gittiklerini söylediler... Arzu edenler için bir alternatif olabilir diye düşündüm..Bizim gittiğimiz kınanın yöresi rumeli (göçmen) idi..ve bütün şarkıları canlı bazende cd calarak okudular..süper eğlendirdiler...aaklınızda bulunsun diye yazayım dedim.. ayrıcana bayan garson ve kameremanda temin ettiklerini söylediler
kızlar bu kadar tesadüf olur yani...daha dün aynı orkstrayla camlıcada bir kınada karşılaştım fiyat sordum.. bugün buraya girdim sizde fiyat sormuşsunuz...canım fiyatları şöyleymiş..kendileri fatih semtinde oturuyormuş..eğer fatihe fazla uzak olmayan semt olursa 300 tl ...semt uzaklaştıkça fiyattda artıyormuş..veya geliş gidişlerinde araba yollarsanız fiyat azalabiliyormuş...ama gerçekten düğün gibi yapıyorlar cok hoş bir anne kız ....hem söylüyorlar..hem davul çalıyorlar..hemde cok sempatikler ve en önemlisi her yöreye hitap ediyorlar...kendi kınamızda dahil 3 kez dinledim gercekten tavsiye ederimm...sağlıkla kalınn
Canım burdan adres ve mail vermek yasak..ancak internetten ve sosyal paylaşım sitelerinden ararsan BAYAN ORKESTRA yaz cıkıyor..isimleri serap&gökçen
arkadaşlar merhaba...
Geçen gece arkadaşımın kızının kınasında bayan orkstra vardı... Ilk defa karşılaştığım bu durum acaip hoşuma gitti..her iki bayanda canlı müzik yapıyor davul falan çalıyorlardı...kendilerinle görüştüm istanbul içinde olmak kaydıyla her türlü kına nişan düğün v.s gibi yerlere gittiklerini söylediler... Arzu edenler için bir alternatif olabilir diye düşündüm..bizim gittiğimiz kınanın yöresi rumeli (göçmen) idi..ve bütün şarkıları canlı bazende cd calarak okudular..süper eğlendirdiler...aaklınızda bulunsun diye yazayım dedim.. Ayrıcana bayan garson ve kameremanda temin ettiklerini söylediler
[sıze="2"] [/sıze]
arkadaslar bende 3 yıldır kına gecelerınde profesyonel olarak bayan dj lık yapıyorum ilgilenen olursa beklerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?