Merhabalar bende kiralık bindalli mevcuttur
Merhaba, mint yeşili prenses abiyem satılık, üstü Swarowski taşlıdır, askası korsajlı olduğu için 36 38 hatta 40 a bile olur. Ben 2000 tl ye almıştım 600 e kadar indim.Kına gecemde giyebileceğim abiye elbise ve bindallı arıyorum. Yakın zamanda almış ve satmak isteyen varsa fotoğrafları eklemesini rica ederim. :)
38 beden, 1.60 civarı balık etli bir Türk kızıyım. Göğüs ölçüsü 85.
Merhaba bindallı satıyorum.Geçen sene 750 TL'ye alındı.38 Beden.400 TL'ye satıyorum.Fiyatta anlaşabiliriz.Konunun linki aşağıda.Not:Almak isteyen olursa fiyat 200 TL'ye düştü.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...a-38-beden-gelinlik-nisanlik-bindalli.797072/
Eki Görüntüle 1521839
merhaba benim lacivert bindallım var şalvar modelli istersen resim atabilirim watsaptanMerhaba arkadaşlar, bindallı arayışım devam etmemektedir. Yönetici arkadaşlar konuyu kapatabilir veya bundan sonrasında farklı kişiler yararlanabilir konu başlığı altında. iyi günler :)
Bindallinin resmni alabilirmiyim rica etsemhürrem model modern bındaallımı ve kına abıyemı satıyorum abıye renk kırmızı balık model bındallı renk acık mavi moder ulasmak ıstersenız msj atablrsnız canım uygn fyata satacagım