fena değil canım.ama mekan önemli değil mutluluk önemli.Allah mutlu etsin.
Ayy ne kadar güzel mekanlar mutluluklar diliyorum:)
Rabbim bize de nasip etsin insallah.
Allah mesut etsin:)
ışıl ışıl ben çok beğendim..Hayırlı uğurlu olsun şimdiden..[/QUO
Çok tesekkur ederim güzel dilekleriniz için
Mutluluklar dilerim, aynı tarihte düğünümüz:) Acaba hava nasıl olacak o tarihte, gerçi salonda yapacaz ama olsun kuaföre gir çık albüm çekimi felan :)
Bende cuma akşamı yapcam kınayı. Kınada hala ne giysem diye düşünüyorum, abiye olsun istiyorum ama bindallıyıda andırsın istiyorum:) 2 tane giymek istemiyorum yani. Sen ogün ne giyeceksin belli mi?
Bu arada eşyalarınız tamam mı? 5 Ay var ve şu aylarda ne yapılması gerekiyor hiç bilmiyorum:))) Ayy çok soru sordum.
Allah tekrar mesut etsin bir ömür boyu mutluluklar dilerim:)
allah mutlu etsin canım mekan çok hoş :)
allah mutlu etsin canım mekan çok hoş :)
Cümleye bu kadar olumsuz başlayıp mutluluk dilemesydıniz keşke sizin gibi insanlardan hoşlanmıyorum...
ben aranıza yeni katıldım.sizler gibi evlilik hazırlıkları yapıyorum. öncelikle hayırlı olsun :) bu arada yoruma çok şaşırdım fena değil filan. cevap yazıp haklısınız demekten alamadım kendimi.
fikirlerimiz olabilir ancak öneri içermiyorsa kendine saklansa daha iyi olur sanki.
kızlar merhaba foruma yeni katıldım bende..Kına gecesi için yer bakıyorum bende.Ümraniyede oturuyorum.çamlıca olabilir.yakın yerler olursa iyi olur.bilenler varsa yardımcı olursanız sevinirim..
canım sen nerde oturuyorsun? ayrıca kınada kaç kişi olacak ki bu salon çok büyük gözüküyor? kaça tuttun bende yer bakıyorum ama bu kadar büyük istemiyorum.
Daha once bi bakirkoy daveti begenmistm salon olarak birde burayi begendim sayende:) canim bakirkoy uzak bende umraniyedeyim kina icin dusunebilirim ama salon kocaman gercekten:) senin kinanda kac kisi oldu acaba biz belki nikah yapcz o zmn kinayi kalabalk yapariz belki pff bilmiyorum
Mutluluklar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?