• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Kına Gecemi Yapacağım Mekan Huzurlarınızda.......

crayzz11

02.06.2012 Ve Evlendik...
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2008
621
6
118
40
İstanbul
Artık mucizeme kavuşmama çok az kaldı, Düğünümüz 02.06.2012 de Allahın iziniyle...:nazar::nazar:

Kına gecemide pereşmebe günü yapıcam düğün cumartesi akşam olduğu için 31.05.2012 de olacak inşallah :nazar::nazar:

Bu mutluluğumu burada yıllardır kahrımı çeken canlarımla paylaşmak istedim....:kkk:

:42: Zigana Sultan | salonzigana.org

Foto Galeri Kna | salonzigana.org

Daha güzeli ve iyisi hepinizi olsun İnşaallah....:46::46:

Ayy ne kadar güzel mekanlar mutluluklar diliyorum:)
Rabbim bize de nasip etsin insallah.
Allah mesut etsin:)

Mutluluklar dilerim, aynı tarihte düğünümüz:) Acaba hava nasıl olacak o tarihte, gerçi salonda yapacaz ama olsun kuaföre gir çık albüm çekimi felan :)

Bende cuma akşamı yapcam kınayı. Kınada hala ne giysem diye düşünüyorum, abiye olsun istiyorum ama bindallıyıda andırsın istiyorum:) 2 tane giymek istemiyorum yani. Sen ogün ne giyeceksin belli mi?

Bu arada eşyalarınız tamam mı? 5 Ay var ve şu aylarda ne yapılması gerekiyor hiç bilmiyorum:))) Ayy çok soru sordum.

Allah tekrar mesut etsin bir ömür boyu mutluluklar dilerim:)

Mutluluklar dilerim, aynı tarihte düğünümüz:) Acaba hava nasıl olacak o tarihte, gerçi salonda yapacaz ama olsun kuaföre gir çık albüm çekimi felan :)

Bende cuma akşamı yapcam kınayı. Kınada hala ne giysem diye düşünüyorum, abiye olsun istiyorum ama bindallıyıda andırsın istiyorum:) 2 tane giymek istemiyorum yani. Sen ogün ne giyeceksin belli mi?

Bu arada eşyalarınız tamam mı? 5 Ay var ve şu aylarda ne yapılması gerekiyor hiç bilmiyorum:))) Ayy çok soru sordum.

Allah tekrar mesut etsin bir ömür boyu mutluluklar dilerim:)

Hayrılı olsun sizede bizim düğünümüz açık havada havuz başında olacak insallah, Rabbım yuzumuze güler dua edın kızlar :26:

Kına ıcın baktım modeller oldu tabı ama kararsızım belkı bindalı ıle bırlıkte 3 kıyafet gıyebılım hınt kıyafeti giymeyide planlıyorum,
esyalara bakıyoruz sadece evımızı kıralmadan almayacagımız garantı beyaz esya ısını halledecegız buaralar.

hayda Allah tamamına erdırsın ınsallah mutluluk ,sağlık,huzur sızınle olsun ....

Cümleye bu kadar olumsuz başlayıp mutluluk dilemesydıniz keşke sizin gibi insanlardan hoşlanmıyorum...

ben aranıza yeni katıldım.sizler gibi evlilik hazırlıkları yapıyorum. öncelikle hayırlı olsun :) bu arada yoruma çok şaşırdım fena değil filan. cevap yazıp haklısınız demekten alamadım kendimi.

fikirlerimiz olabilir ancak öneri içermiyorsa kendine saklansa daha iyi olur sanki.

ben aranıza yeni katıldım.sizler gibi evlilik hazırlıkları yapıyorum. öncelikle hayırlı olsun :) bu arada yoruma çok şaşırdım fena değil filan. cevap yazıp haklısınız demekten alamadım kendimi.

fikirlerimiz olabilir ancak öneri içermiyorsa kendine saklansa daha iyi olur sanki.

ECENUR kESINLIKLE KATILIYORUM SANA BEĞENİ VE ZEVK MESLESİ KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİR BOYLESI KIRILGAN OLDUGUMUZ BIR DONEMDE BU TARZ YORUMLARI ALAYCI YAKLAŞIMLARI KİŞLERİN KARAKTERSTİK ÖZELLİĞİ OLDUĞUNA İNANIYORUM YASAMADA BÖYLE BAKTIKLARI İÇİN MUTLU OLMADAN ÖLECEKLERİNİ DÜŞÜNYORUM.:52:

kızlar merhaba foruma yeni katıldım bende..Kına gecesi için yer bakıyorum bende.Ümraniyede oturuyorum.çamlıca olabilir.yakın yerler olursa iyi olur.bilenler varsa yardımcı olursanız sevinirim..

kızlar merhaba foruma yeni katıldım bende..Kına gecesi için yer bakıyorum bende.Ümraniyede oturuyorum.çamlıca olabilir.yakın yerler olursa iyi olur.bilenler varsa yardımcı olursanız sevinirim..

Canım bende ümraniyede otuyorum ,zaten tutuğum salonda atakentde

canım sen nerde oturuyorsun? ayrıca kınada kaç kişi olacak ki bu salon çok büyük gözüküyor? kaça tuttun bende yer bakıyorum ama bu kadar büyük istemiyorum.

canım sen nerde oturuyorsun? ayrıca kınada kaç kişi olacak ki bu salon çok büyük gözüküyor? kaça tuttun bende yer bakıyorum ama bu kadar büyük istemiyorum.

Site mh otuyorum salon 600 kışılık 1000 tl fiyatı daha kucuk yer olarak cafe dernek gıbı yerlere bakmanı onerıırım

Daha once bi bakirkoy daveti begenmistm salon olarak birde burayi begendim sayende:) canim bakirkoy uzak bende umraniyedeyim kina icin dusunebilirim ama salon kocaman gercekten:) senin kinanda kac kisi oldu acaba biz belki nikah yapcz o zmn kinayi kalabalk yapariz belki pff bilmiyorum :36:
Mutluluklar diliyorum

Daha once bi bakirkoy daveti begenmistm salon olarak birde burayi begendim sayende:) canim bakirkoy uzak bende umraniyedeyim kina icin dusunebilirim ama salon kocaman gercekten:) senin kinanda kac kisi oldu acaba biz belki nikah yapcz o zmn kinayi kalabalk yapariz belki pff bilmiyorum :36:
Mutluluklar diliyorum

canım 200 kıslık kadınlar arasında kına oldu

Back