Kına Gecesi Kına geceme kayınvalidem gelmek istemiyor !!

pnryvz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
30
0
36
Antalya
Merhaba arkadaşlar ;

Benim kına gecem kendi evimizde Ankara da düğünüm ise farklı bir ilde Mersinde nişanlımın memleketinde olacak.Biz ise antalya da oturacağız ve kayınvalidem eşyayı evden yüklemek için geleceğini fakat kına geceme beni almaya elime kına yakmaya gelmeyeceğini söylüyor.Bu beni çok üzdü.Kayınbaban gelsin kına gecene ben sana Mersine geldiğinde yakarım kına diyor.Çok canım sıkıldı.Dün telefonla görüştük bu seferde şu şartı koştu o zaman eşyaları almaya düğğün öncesi alışveriş yapmaya ben gelmem kına gecesine gelirim.Böyle bir saçmalık ben duymadım daha önce.Gerçekten çok kötü hissesiyorum ..

canım istersen nişanlın konuşsun bide annesi ile sende yenıden konuştugunda onu yanında görmek istediğini( buyuk olarak )uygun bır dille anlat özellıkle damat annesının olması gerekır de ama bırbırınızı kırmayın lutfen bunlar tatlı telaşlat lutfen kendını uzup strse girme allahım gönlune göre versın inşallah allah bır yastıkta kocatsın şimdiden üzülme canımmm..........

böyle bir şey yapması için geçerli bir nedeni var mı ki?
durumları yoktur mesela yol parası veremiyordur falan
yoksa bi gelirim bi, gelmem demesi çok garip
nişanlınla aran nasıl nekadar yakınsınız bilmiyorum ama ondan öğrenebilirsin nedenini
üzüldüğünü ve anlam veremdiğini söylersin

maddiyat yüzündendir ordada hazırlık olacağı içindir benimde kına geceme ve evden çıkarken kayınpederim olmayacak o memlekette düğün hazırlığı yapıyor olacak nikahtan sonra bizde gidicez ilk başta üzüldüm bende sen kimi istersen o gelsin ikimizden biri kalmak zorunda dediler beni evden amcaları çıkaracak onlarda haklı üzülme sen mutluluğuna niye gölge düşürüyosunki boşver gelmesin senin ailen yanında olsun önemli olan bu değilmi

Merhaba arkadaşlar ;

Benim kına gecem kendi evimizde Ankara da düğünüm ise farklı bir ilde Mersinde nişanlımın memleketinde olacak.Biz ise antalya da oturacağız ve kayınvalidem eşyayı evden yüklemek için geleceğini fakat kına geceme beni almaya elime kına yakmaya gelmeyeceğini söylüyor.Bu beni çok üzdü.Kayınbaban gelsin kına gecene ben sana Mersine geldiğinde yakarım kına diyor.Çok canım sıkıldı.Dün telefonla görüştük bu seferde şu şartı koştu o zaman eşyaları almaya düğğün öncesi alışveriş yapmaya ben gelmem kına gecesine gelirim.Böyle bir saçmalık ben duymadım daha önce.Gerçekten çok kötü hissesiyorum ..

illa ikisinde birine gelicekse kınana gelsin bence de.
eşyalarını yüklemeye gelmesine gerek yok ki onu siz de halledebilirsiniz, düğün öncesi alısverisi de ne icin yapıcaksınız bilmiyorum da onu da nisanlınla daha rahat halledersin zaten , sıkma tatlı caını boyle seylerle.

Yaşlı kadın yollarda yorulacak perişan olacak zaten düğün stresi telaşı hazırlıkları vardır.Birinden birine gelmesin.Belki mafraf olucak diye düşünüyordur vardır bir mazereti herhalde.Yoksa normalde insan gelinin yanında olmak ister

nası yani ben anlamadım şimdi senin çeyizin eşyan ankaradan çıkarken mi gellip bulunacakmış yada eşyan antalyaya evine gelirken antalya da mı eğer bu iki durumdan biriyse çok saçma çünkü erkek tarafı ev tutar kız evi gelir eşyayı yerleştirir kaynananın bi sandık çıkarken bahşiş gibi bi görevi vardır o kadar.. ve bunların kınayla hiç ilgisi yok bencee eşinle konuş açıkca anlat başka bi sebep mi var de masraf yapcaksa bir kere kız tarafı içinde yapsınn kına da bulunsunn

canımsınız içim rahatladı gerçekten.Kayınvalidemin gerekçesi otobüs tutması..:D nişanlımla aramız çok iyi..canı sağolsun gelmesin ne diyim ama yorumlarınız için çok teşekkür ederim..herşey gönlünüzce olsun

Ay çok şaşırdım valla :26:

Elbet vardır bir mazareti de seni niye hiç düşünmüyor. Kına gecesinde herkesin gözü kaynanada olur bizim buralarda. Herkes sana kaynanan nerde diye soracaktır eminim.
Arkadaşların dediği gibi eşye yüklemeye gideceğine kınaya gelsin...

Back