Gelinlik Modelleri Kına gecem ve düğünümle ilgili yardımlarınıza ihtiyacım var....

Gulshahhh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
4
0
36
İstanbul
Merhabalar arkadaşlar. 2013 mayıs sonu gibi kına, haziran başı gibi düğün yapacağım. Biliyorum daha çok var diyebilirsiniz ama inanın zaman göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor.. Sizden ricammm bana fikir vermenizzz.. Maddi açıdan beni zorlamayacak el emeğim göz nurumla yapabileceğimmm, herkesinnn aayy nekadar güzel düşünülmüşşş çok hoş demesini istediğim fikirlerrr ortaya koymak ve Kına gecemdede düğünümdede çooookk farklı şeyler yapmak istiyorumm. kına gecesi için süslemeler olur, nebiliyim yiyecekle ilgili daha farklı fikirler olur (ben şerbet ve lokum dağıtmak istiyorum..) düğünle ilgili değişik ilginç süslemeler tasarımlar olabilir... lütfen yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. fikirlerinize ihtiyacım var... Şimdiden teşekkür ederim..

Son düzenleme:
ben kına taçlarımı kendim yapmıştım kızlar için onları mesela kendin yapabilirsin.
gelin teli alıp kızlara onlardan da verebilirsin.
hatıra olarak anahtarlık verebilirsin

askhicbitmez teşekkür ederimmm. taç ve el için güllü şeylerden alıcam ama ben daha farklı şeyler istiyorumm.. değişik olsunnn. ayy negüzell olmuş demelerini istiyorum.. farklı tasarımlarrr kendimi birden ağaoğluna benzettim hediye olarak ne olabilir meselaaa..yada mekan süslemesi için neler yapabilirim...

benm düğünüm açıkalandaydı bütün sandalyelere 1er tane renkli uçan balon bağlandı biz EVEEETTT dedikten snra herkes balonu bıraktı havada renkli bi şölen oldu muhteşemdi eğer açık alansa böyle bişi düşünebilrsin ...

bnde herseyim farklı olsun dedim ve öylede yaptım valla düğün arabamz bile üstü açık pembeydi tepesinde otrduk
ben kına gcemde değilde bekarlığa veda partimde arkadaşlarıma rozet yaptrdım herkes kıyafetinin üstne taktı kardeşimkinde gelinin kardeşi yazıodu bi arkadasımda gelinin nedimesi birinde gelinin kankası 5-6 tane yaptrdım çok gzldi bde kırmızı oje dağıttım üstne stcker yapıstrdık tarh falan yazıodu işte hatra olsun die ....benmki keçeden tüllü taçtı yılın gelini yazıodu kuafre gderknde taktım

kına gecemde iğrenç ötesi sesimle şarkı söyledim demet akalının aşk herseyi geride bırakır şarkısını ayy videoyu izleynce kendimden utanıorum

nikah sekerimde küçük kavanozun içine bonibonlar koyduk tülle süsledik yne stckerle adımız falan yazıodu karikatr resm vardı saolsun arkadsm ilgilendi onunla bunlar benm yaptıklarım belki fikir olur sanada cnm

crystal blood gerçekkten çok güzel fikirler verdin çok teşekkür ederim o sandalyelere balon bağlama fikri benimde çok hoşuma gitti.. bende yapıcam. ojeyi bende düşündm ama nişanlımın kız kardeşi dahil birçok kapalıda olduğu için oje işini malesef yapamıcam. gerçekten tam benim zevkime uygun şeyler yapmışsın.. o kavonoz içinnde şekerleri nerede yaptırttınız. yada kavonozları nereden buldunuz.. banada söyleyebilirmisinizz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…