Kına elbisesi ve gelin ayakkabısı! Yeni evlenecekler bir bakın.

roxelanne

instagram: eyuplubirhanim
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2014
287
252
103
34
Merhabalaaar
2 ay önce evlendim ve hemen kapandım.
Evlenirken de gelinliğim bindallım vs kiralıktı fakat bazı şeyleri kendim satın aldım. Ama artık kullanamam.
Bu nedenle kına gecemde giydiğim kırmızı payetli abiyemi, altına giydiğim lame abiye ayakkabımı(altına isim yazıldı ama başka hiçbir sıkıntısı yok), göçmen şalvarım altına giydiğim dore taşlı abiye ayakkabımı, ve gelin ayakkabımı bir daha giymeyeceğim için satmak istiyorum.
Hepsi yalnız bir defa giyildi ve gerçekten tertemiz. İlgilenenlere özelden fotoğraf atayım üzerimdeki haliyle. buraya koymak istemiyorum.
İnşallah ihtiyacı olan birine yardımım dokunur.
Hayırlı günler

Bana
Ozelden resim atarmısın canım

Kına kıyafetin satılmadıysa özel resim atarmısınız....

Burada bilgi vermeyi unutmuşum.
Boyum 164 ve 40 bedendim. Ayaklar da 37 numara. İsteyene birkaç saat sonra gondereyim resimleri arkadaşlar. İnşallah birinize yardımım olur... cansumeryem srve06 S seda07edb

Yeni uyeyim bnde nisanligimi ve gelinligimi satiyorum nereye yaziyorsnz bulamadm bnde burdan paylassam olurmu mobil kullaniyorm suanda

Aylar önce bu konuyu açıp sonra gebelik durumum ve ailemle alakalı bazı sağlık sorunları gibi nedenlerle ilgilenemedim.

Bazı arkadaşlar kızmış haklı olarak ama benim de haklı nedenlerim vardı.
Kimseye haksızlık yapmadım. Yalnızca sorunlarım nedeniyle bu işi ertelemek mecburiyetinde kaldım ve asla bir mağduriyet yaşatmadım. Biraz empati lütfen...

Şu an çocuğum doğmak üzere, paraya ihtiyacım var ve kapandığım için bu kıyafetlere ihtiyacım yok.

Çok yeniler ve kına gecemde 4 saatte toplamda 4 kıyafet giydim.Satacaklarım o kısa sürede kirlenmeyi bırakın terlememiştir bile.

Satacağım 1 kırmızı dantel kollu tuvalet, 1 nar çiçeği tek askılı drapeli tuvalet, 1 burnu ve topuğu kapalı komple taşlı dore ayakkabı (yeni alıp göçmen şalvarımın ve bindallımın altına giydim belki 1 saat bile kalmadı ayağımda), 1 burnu ve topuğu açık lame ayakkabı (nişanımda da giydiğim için altında birkaç isim var hepsi o),
Bir de yine yeni alıp sadece 2 saatlik nikah takı töreni sırasında ayağımda olan ve heyecanla isim bile yazmayı unuttuğum tertemiz bir gelin ayakkabısı.

İlgilenenler için özellikle üzerimde görün istedim,üstümde fotoğrafları var ama askıda da çekerim.
Ayrıca daha ayrıntı fotoğrafları koymayı çok isterdim ama kapalıyım maalesef bu kadarı bile sıkıntı.Özelden mesaj atarsanız whatsapp'tan iletişime geçelim.

Güvenmek ve gerçekten ihtiyacım olduğu için hem ben hem birileri faydalansın istiyorum.

Umarım ilgilenenler çıkar...
Hayırlı günler...

Foto yok mu ???

kına kıyafetınızı benımle de paylasabılır mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…