• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri kına elbiseme sabırsızlanıyorum şimdiden:)

nehir194

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2011
310
2
46
İçel Mersin
kızlar herkes gelinlik modeline heyecanlanırken bende kına elbisemii buldum diktircem biraz abartı gelebilir belkii size ama ben çok beğendim hem gelinlik gibi güzel hemde nişan elbisesi arayanlara fikir olsun diye yükledim birde şu küçük duvaklar varya kına kızlarına takılan onlardan flan alıp güzel bi eğlence yapmamız lazım çünkü bizim düğün olmıcak nikah olcak havuzbaşı kokteyl gibi tabii bunlar şimdilk daha hayal gibi ama olcak olcak:16::16:
$468230399.jpg

gelinlik içinde artık bukadar iddalı bimodelden sonra nasıl bişey bulcam bilmiyorum ama prenses etek şık ama sade olcak ondan eminim:) $380974_259334144130027_100001603312253_770854_224274307_n.jpg

kına nerde olacak bide o var şimdi bu elbiseyi giyiyorsan eğer hakkını vermen lazım.salon gibi yerde olacaksa gider.daha sade bi mekan diyosan biraz abartı olur.ikiside hoş ama kırmızıyı daha çok beğendim.hayırlı uğurlu olsun...bindallı giymeyi unutma:32:

kırmızıyı diktircem sanırım alttakide nişan için model arayanlara fikir olsun diye koydum aslında ilk onu beğenmiştim ama kırmızıyı görünce aşık oldum resmen çok değişik:16:
evett kına salonda olur büyük ihtimal bizim taraf çok seviyor eğlenmeyii hani hep düğün olsun istiyorlar ama nişanlım tarafıı sevmiyor açıkçası bende böyle bi çözüm buldum napiim çok çook büyük bi salon olmaz ama yinede giyilir eveeettt bindallı kına yakılırken olcak kesin:16::16:

en attaki pembe olanı çok beğendim. kına elbisesi bakıyorum ama o modelin kırmızısını isterdim.

hmm çoook güzelmiş canmm :) Allah tamamına erdirsin nikah yapılmıcağı için abartılı gelmedi bana

Bana kina gecemde tarlatanli abiye giyecegim icin ne yorumlar geldi :)
Cok sasirdim simdi benim gibi kinasinda kabarik abiye giymek isteyen birni görünce :))
Benim dügünüm olacak gerci ama nisanimda sade bir elbise giymistim o yüzden kina gecemde bunun acisini cikarmak istiyorum.
Kina gecemizde acik havada olacak.
Mutluluklar dilerim.
Ben ilk modeli daha cok begendim bu arada.

Bana kina gecemde tarlatanli abiye giyecegim icin ne yorumlar geldi :)
Cok sasirdim simdi benim gibi kinasinda kabarik abiye giymek isteyen birni görünce :))
Benim dügünüm olacak gerci ama nisanimda sade bir elbise giymistim o yüzden kina gecemde bunun acisini cikarmak istiyorum.
Kina gecemizde acik havada olacak.
Mutluluklar dilerim.
Ben ilk modeli daha cok begendim bu arada.

sende bendensin ozaman bencee hiiiiiiiiiç takma oyorumları bidefa olcak dimii bugece bende nişanımdaa okadaar sade bi elbise giymiştim ne aklaa hizmetse normal zamandadaa abiye giyersin ama allah aşkına nezaman böylee gelinlkten farklı birenktee elbise giyip masaldan fırlamış gibi oluruzkiii...ilk model bana daha farklı geldiğii için daha çok içime sindii tabii bunu birde dikebilecek yetenekte biriyle buluşursa inşallah süper olcak...
herkesee yorumlarıı için çook teşkkürler buarada:16:

1.si çok güzel,çok dikkat çekici ama kına gecesi için nasıl olur bilemedim.
2.ninde başka rengi hoş olabilir. :)

Back