• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Kına elbisem ve bindallım

blackanqel90

Önemli Olan Poz Değil, O Anki Mutluluktur..
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2013
2.973
1.380
248
Kızlar merhaba kınada kullanacagım elbisem ve bindallım hazır. Hem yorumlarınızı almak hemde varsa başka ekleyebilecegimiz aksesuar yada değişiklik fikirlerinizi almak istiyorum.Resimler bana ait değil netde buldum telıf hakkı vardır belkı dıye karaladım

Kınam için yer henuz hazır degıl ama 50 60 kişilik bir yerde olacak evde degıl.elbisemin rengi ve modeli ilk resim gibi tek farkı 2. sıyah abıyenın gögus kısmındakı taşlar benımkındede var

Ayakkabıları henuz almadım ama buna benzer olucak

saçlarımı salık birşeyler yaptırmak istiyorum boyu omuzlara değiyor ama nasıl birşey seçecegim çok kararsızım. Kullanacagım sac aksesuranı gümüş düşüyorum. İyi kötü yorumlarınızı eksik görduklerınızı ve eklemem gereken aksesuarlar hakkında fikirlerinizi bekliyorum kızlar:16:

$s (3).jpg $gümüş-şimli-platformlu-ayakkabı.jpg $s (2).jpg $s (1).jpg

Gayet hos ir elbise mutluluklar dilerim kirmizi olmasi uygun olmus ben kinaya baska bi renk yakistiramiyorum :nazar:

Sağolun canlarım ıkısınıde begenerek giyicem evete hafıf maşa dan baska pek seenegım yok gibi zaten düz saçlıyım en degısıgı o olucak sanırım..Şöylee salık salık yapsınlar artık bişeyler :8:

canım hayırlı olsun çok beğendim hepsini :16:
bindallına bayıldım ama nereden aldığnı sorabilir miyim? :17:

Canım nerden alınmış bılmıyorum.Nişanlımın teyzesi gelini için almış banada tam olunca ondan aldık biz:17:

Back