bera-berrak Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2006 465 3 96 Kütahya 26 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kader06 #21 yaptığım kınaları,kardeşim blogunda yayınlıyor,ilgini çekerse bakabilirsin,işte adresi : Bi Yaşıma Daha Girdim!!!: hint kınası ayrıca kadınlar kulübünde açtığım konudan da bakabilirsiniz hihoyyyt http://www.kadinlarkulubu.com/gecici-dovme-hint-kinasi/267470-hint-kinasi-denemelerimiz.html umarım yardımı olur kaydirigubbakcemile5 işte birkaç örnek yerimseniben
yaptığım kınaları,kardeşim blogunda yayınlıyor,ilgini çekerse bakabilirsin,işte adresi : Bi Yaşıma Daha Girdim!!!: hint kınası ayrıca kadınlar kulübünde açtığım konudan da bakabilirsiniz hihoyyyt http://www.kadinlarkulubu.com/gecici-dovme-hint-kinasi/267470-hint-kinasi-denemelerimiz.html umarım yardımı olur kaydirigubbakcemile5 işte birkaç örnek yerimseniben
kader06 Guru Kayıtlı Üye 21 Aralık 2008 439 2 296 41 25 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi kader06 #22 ben artık evlendım ve bunlarda cok guzelmış kına gecem cok guzel gectı allah herkese nasıp etsın
G gaykan Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Eylül 2010 1 0 36 İstanbul 1 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi kader06 #23 Merhaba geçen sene konuşulmuş fakat şablonların satıldığı yer bulunamamış sanırım. belki şimdi bilen vardır. benim de kınam var da satın alan varsa paylaşabilir mi acaba. Tşk.boshayallersmile
Merhaba geçen sene konuşulmuş fakat şablonların satıldığı yer bulunamamış sanırım. belki şimdi bilen vardır. benim de kınam var da satın alan varsa paylaşabilir mi acaba. Tşk.boshayallersmile
M merve_o merve&osman Kayıtlı Üye 6 Eylül 2010 356 2 68 İstanbul 8 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi kader06 #24 canım internettede satılıyor fiyatlarıda çok uygun :) 5 tl civarındalar...
M merve_o merve&osman Kayıtlı Üye 6 Eylül 2010 356 2 68 İstanbul 8 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi kader06 #25 canım internettede satılıyor fiyatlarıda çok uygun :) 5 tl civarındalar... özelden mesaj atanlara yardımcı olabilirim.
canım internettede satılıyor fiyatlarıda çok uygun :) 5 tl civarındalar... özelden mesaj atanlara yardımcı olabilirim.