yok makina, bu sekilleri nasil yaptilar bilmiyorum internetten aldim ama elden yaptigimizda bunun kadar oluyordu. eli titremeyen ve cizimi güzel olan herkes yapabilir aslinda
ya cok tesekkür ederim bende baktım bu desenleri ama desenleri bulamıyorum aradıgım hiçbir yerde yok ankarada bulmam lazım 7 agustosa kadar
kader06 arkadaşım,
çok yoğun desenler var,yoğun olanlar büyük ihtimalle el alışkanlığı ile çizilmiş desenler.Sanırım o kadar yoğun bir desen istemiyorsun.Desenleri geçici dövme yapan kişilerin kataloğunda bulabilirsin...Bu kişileride en kolay karanfil çarşısında,limon bazarda bulabilirsin.Fakat herkes desenlerini vermez büyük ihtimalle ben yapayım derler sana
İnternetten çıkarmayı dene desenleri yazdır al tabi kendin yapacaksansırnaşık şey
Benimde vardı 3 klasör kataloğum,ama artık yok olsa hiç düşünmez verirdim hihoyyyt hatta oturtur kendim yapardım,yeterki gelinimizin gönlü olsun kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3Kızlar ben söyliyim ben aldım çünkü hazır çizilmiş şablonları var bunların siz elinize yada yapmak istediğiniz yere yapıştırıp kınayla delikleri kapatıyorsunuz nerden alacağınız reklama girmemesi için anca özel mesajla söylerim
Birkaçta şablon ekliyim bakın içinde hazır kınasıda var ama tutmuyor denedim bende 4 ay sonraki kınamd akullanmak için sadece şablonları kullanıcam :kedi:
merhaba ben 24 eylülde kına yapıyorum, bu kına şablonlarını nerden bulabilirm. kına yapanalar 300 lira istiyorlar :) mısır çarşısında falan varmıdır acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?