• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi kına deseni arıyorum ankarada nerde bulabilirim

kader06

Guru
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
439
2
296
41
arkadaslar abartılı olmayan desenler var bende vardı kaybetım bı komsumuzdan almıstım ankarada boyle desenlerın satıldıgı yer var mı varsa neresı bırde şu varkı bu desenı bıidıgımız yeşil kına ile yapılıyor olması gerek hınt kınası ıle olmayacak bılenınız varsa fıkır verırmısınız yada farklı dusuncelerınız varmı?:1hug:

ya kımsenın boyle bışeyden haberı yokmu ılgı alanınza gırmezmı hadı benıde aydınlatın belkı farklı bı dusuncenız vardır

canım çeyizlik eşya satılan yerlerde satılıyor aramak gerekli:delphin:
çok abartılı olsun istemiyorsan yani hint kınası gibi kendinde yapabilirsinyerimseniben

merhaba arkadaslar,
biz almanyadaki bir fuarda hint kinasi yapmistik isteyen müsterilere. kirmizi kinadan yaptik ama siyah kinada muhtesem duruyor. ankarada nereden bulunur bilmiyorum ama bitkisel caylarin veya buna benzer normal kina satan yerlerde bazen kina tasi satiliyor. kirmizi kinaya kina tasi karistirinca o kina siyah oluyor.
bende allah nasib ederse kendi kinamda yaptiracagim. siyah kinada aldim gerci ama sac icin bu kina. nekadar tutar bilmedigim icin kina tasida alacagim.

fikir olsun diye birkac model yolliyayim, internetten bulup bu modelleri yapmistik.

01jh1gi0.jpg

104zp.jpg

cicekdesen.jpg

el20zeynep.jpg

kizlar nasil yapiyonuz bunlari makinasimi var bukadar duzgun sekil ciziyonuz

yok makina, bu sekilleri nasil yaptilar bilmiyorum internetten aldim ama elden yaptigimizda bunun kadar oluyordu. eli titremeyen ve cizimi güzel olan herkes yapabilir aslinda

yok makina, bu sekilleri nasil yaptilar bilmiyorum internetten aldim ama elden yaptigimizda bunun kadar oluyordu. eli titremeyen ve cizimi güzel olan herkes yapabilir aslinda

ya cok tesekkür ederim bende baktım bu desenleri ama desenleri bulamıyorum aradıgım hiçbir yerde yok ankarada bulmam lazım 7 agustosa kadar

ya cok tesekkür ederim bende baktım bu desenleri ama desenleri bulamıyorum aradıgım hiçbir yerde yok ankarada bulmam lazım 7 agustosa kadar

ankarada bilemiyecegim canim :( belki tatoo yapan yerlerde yapiyorlardir, izmitte tatoo yapan biyerde kinada desenleride satiyorlardi bi arastir ister

kader06 arkadaşım,
çok yoğun desenler var,yoğun olanlar büyük ihtimalle el alışkanlığı ile çizilmiş desenler.Sanırım o kadar yoğun bir desen istemiyorsun.Desenleri geçici dövme yapan kişilerin kataloğunda bulabilirsin...Bu kişileride en kolay karanfil çarşısında,limon bazarda bulabilirsin.Fakat herkes desenlerini vermez büyük ihtimalle ben yapayım derler sana:delphin:
İnternetten çıkarmayı dene desenleri yazdır al tabi kendin yapacaksansırnaşık şey
Benimde vardı 3 klasör kataloğum,ama artık yok olsa hiç düşünmez verirdim hihoyyyt hatta oturtur kendim yapardım,yeterki gelinimizin gönlü olsun kaydirigubbakcemile5

kader06 arkadaşım,
çok yoğun desenler var,yoğun olanlar büyük ihtimalle el alışkanlığı ile çizilmiş desenler.Sanırım o kadar yoğun bir desen istemiyorsun.Desenleri geçici dövme yapan kişilerin kataloğunda bulabilirsin...Bu kişileride en kolay karanfil çarşısında,limon bazarda bulabilirsin.Fakat herkes desenlerini vermez büyük ihtimalle ben yapayım derler sana:delphin:
İnternetten çıkarmayı dene desenleri yazdır al tabi kendin yapacaksansırnaşık şey
Benimde vardı 3 klasör kataloğum,ama artık yok olsa hiç düşünmez verirdim hihoyyyt hatta oturtur kendim yapardım,yeterki gelinimizin gönlü olsun kaydirigubbakcemile5

ayyyyy canım ne kadar iyisin çok teşekkür ederim evet oralara bakacam inanırmısın bugun bende bide oraya bakıyım dedim içimden evet fazla abartıl istemiyorum bendeki şöyle yapılıyordu bi yonca şeklini düsünün elin üstüne koyuyorsun ama ilk once yumurta sarısı sonra desen sonra bildigimiz gelin kınası sonra yaprak sarması varya ondan bi yaprak la üstünü kapatıp bi bezle sarıyorsunuz ama çok güzel oluyor küçük abartısız desenler ilk teyzeme yapmıştık görenler şaşırmıstı çok hoş oluyo inş bulurum bulamazsam kısmet diyecem artık napalım ama teş ederim ilginiz içinkaydirigubbakcemile3

Yumurtamıııdelikafadulden, sonra yumurta kokarsın bakkaydirigubbakcemile3kırmızı hint kınası işini görür.Abartılı birşey istemiyorsan elde rahat çizilir...desene bile gerek yok :lepi:

yok ya o kadar kötü bişey değil inanki çok güzel oluyor ama bulamıyorum adını bile bilmiyorum güzel olduğu ve değisik olduğu için düştüm peşine arıyorum işte ama bulamazsam oturup kendim çizcem bişeyler sağol önerilerin için

kader 06 canım ANKARADA SAMAN PAZARINDA KINA KALIPLARI VAR ÇOK GÜZEL DESENLER BEN ORADAN ALDIM AMA YAPMADIM KINAM AĞUSTOSTA ORAYA BAK Bı DERıMMMM

kaydirigubbakcemile3Kızlar ben söyliyim ben aldım çünkü hazır çizilmiş şablonları var bunların siz elinize yada yapmak istediğiniz yere yapıştırıp kınayla delikleri kapatıyorsunuz nerden alacağınız reklama girmemesi için anca özel mesajla söylerim

Birkaçta şablon ekliyim bakın içinde hazır kınasıda var ama tutmuyor denedim bende 4 ay sonraki kınamd akullanmak için sadece şablonları kullanıcam :kedi:

Eklentiler

• $17096659_0.jpg
    $17096659_0.jpg
    24,8 KB · Görüntüleme: 233
  • $17096659_1.jpg
    $17096659_1.jpg
    30,7 KB · Görüntüleme: 267
  • $17096659_2.jpg
    $17096659_2.jpg
    25,6 KB · Görüntüleme: 434
  • $HINT-KINASI-SABLONLARI-EL-ICIN-YAZ-GELDI__17854857_0.jpg
    $HINT-KINASI-SABLONLARI-EL-ICIN-YAZ-GELDI__17854857_0.jpg
    44,7 KB · Görüntüleme: 789
  • $HINT-KINASI-SABLONLARI-EL-ICIN-YAZ-GELDI__17855612_0.jpg
    $HINT-KINASI-SABLONLARI-EL-ICIN-YAZ-GELDI__17855612_0.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 464
Son düzenleme:
sarısekerim tesekkür ederim bunun kopyasını yaparım kendime deseni bu şekilde vermen iyi olmus

kaydirigubbakcemile3Kızlar ben söyliyim ben aldım çünkü hazır çizilmiş şablonları var bunların siz elinize yada yapmak istediğiniz yere yapıştırıp kınayla delikleri kapatıyorsunuz nerden alacağınız reklama girmemesi için anca özel mesajla söylerim

Birkaçta şablon ekliyim bakın içinde hazır kınasıda var ama tutmuyor denedim bende 4 ay sonraki kınamd akullanmak için sadece şablonları kullanıcam :kedi:

merhaba ben 24 eylülde kına yapıyorum, bu kına şablonlarını nerden bulabilirm. kına yapanalar 300 lira istiyorlar :) mısır çarşısında falan varmıdır acaba?

slm bende kısmet olursa nısan ayında evlenecem ..sımdıden arastırmalar hazırlıklar yapıyorum kına sablonlarını emınonunde,mısır carsısında falan bulabılırmıyım bılen varsa adres verebılırmı veya ınternetde guzel bı sıte veya lınk bılennnnnnnnnnnnnnn

Back