Saç Rengi ve Saç Boyama Kına belası, kurtulamadım. :(

skullofwax

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
10
0
16
İçel Mersin
Merhaba hanımlar. :) Ben saçlarıma 2 sene önce kına yaktım ve düzenli 8 ay devam ettim. 8 ay sonunda saçlarım baya baya kızıldı hatta okulda öğretmenlerim hangi boyayı kullanıyorsun diye soruyorlardı, kına diyince de inanmıyorlardı. Neyse ben o renkten çok sıkılmıştım. Kestirdim bir de çikolata kahveye boyattım. ÇİKOLATA KAHVESİ, OLDU SANA BİTTER ÇİKOLATA KAHVESİ. Saçlarım simsiyah olmuştu. (Pisluk kuaför)
Neyse, ben bi daha hiç dokunmadım, kendi haline bıraktım ve şu an kendi saç rengim ortaya çıktı; açık kestane. O siyah renk aktı tabii zamanla, geberesice kına yine alttan çıktı. Tepelerim kulağıma kadar açık kahve gerisi kızıl siyah. Anlayacagınız rezaletim. Dokunduramıyorum da. Ne yapsam bilemedim.

doğal saçına kadar kestir.kurtuluşun yok. aralara ışıltı attır hacim kazanır.yada koyu kumral yap saçını.

2-3 kere 7.1 boyarsan bence kapar kızıllıkları hem çok açık renk değil kapaması kolay ama koyuda olur diyosan 6.1

boyatabilmiş olman bile mucize bende daha önce saçıma siyah kına yaptım yapmaz olaydım akmıyor malesef hatta bana boya tutmaz dedikleri için boyatmadımda kestire kestire kurtuldum ,beyaz sabunla falanda yıkadım ama akmıyor

bende 1 yıla yakın ayda bir kına yaktım saçlarıma. Sonra siyah saçlarımı özlediğimi farkettim ve geçen mavi siyah boyadm tuttu. Şuan boyanın üzerinden 1 ay geçti ama hala kızıl yansıma yok kınanın üzerine boya tutuyor ama açık renk boya tutarmı bilemicem. benim saçlarmda yıpranmada olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…