- Konu Sahibi skullofwax
Merhaba hanımlar. :) Ben saçlarıma 2 sene önce kına yaktım ve düzenli 8 ay devam ettim. 8 ay sonunda saçlarım baya baya kızıldı hatta okulda öğretmenlerim hangi boyayı kullanıyorsun diye soruyorlardı, kına diyince de inanmıyorlardı. Neyse ben o renkten çok sıkılmıştım. Kestirdim bir de çikolata kahveye boyattım. ÇİKOLATA KAHVESİ, OLDU SANA BİTTER ÇİKOLATA KAHVESİ. Saçlarım simsiyah olmuştu. (Pisluk kuaför)
Neyse, ben bi daha hiç dokunmadım, kendi haline bıraktım ve şu an kendi saç rengim ortaya çıktı; açık kestane. O siyah renk aktı tabii zamanla, geberesice kına yine alttan çıktı. Tepelerim kulağıma kadar açık kahve gerisi kızıl siyah. Anlayacagınız rezaletim. Dokunduramıyorum da. Ne yapsam bilemedim.![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Neyse, ben bi daha hiç dokunmadım, kendi haline bıraktım ve şu an kendi saç rengim ortaya çıktı; açık kestane. O siyah renk aktı tabii zamanla, geberesice kına yine alttan çıktı. Tepelerim kulağıma kadar açık kahve gerisi kızıl siyah. Anlayacagınız rezaletim. Dokunduramıyorum da. Ne yapsam bilemedim.
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)