Kına Gecesi kına alışverişi.lütfen yardım edin kızlar

aradaki anlaşmaya konuşmaya bağlı canım, herkes bütçesinin yettiği kadarını yapar zaten illa erkek alıcak die bişi yok bence.. siz nişanlınla aranızda konuşur kimiin ne yapacağını anlaşırsınız zaten :)) önemli olan mutlu olmanız...

şakkıdıkına kız tarafına aittir bizde kız alır kıyafetini.kınayı erkek tarafı getirir.çerezi ve cevizli lokum yapılır kınalarda bizde onda kız yapar.:dance:

akrabalarımın kızlarında hep erkek tarafı almıs herseyı
ama benım nısan ve kınama aıt her turlu kıyafet, mekan ve ıkramlıklar vs. bız aldık

bız adetlere baglı kalmadan kım ne elınden gelıyorsa yapsın dedık ve oyle de oldu
mekanı ben tuttum, kınada hem abıye hem bındallı mı ben aldım
cerez ve mesruubat orkestra vs bız yaptık yanı

Bizde de nişan kız tarafına ,kına ve düğün erkek tarafına aittir.elbiseler,çerez,kına,gelinlik vs...

evet arkadaşım doğru bursada adet nişanı elbiseside dahil kız tarafı yapar kınadada elbiseyi ve kaftanı kız tarafı çerezi kınayı oğlan evi yaparama biz oğlan evi olarak herşeyi yaptık kız balıkesirli bizde adet herşeyi siz yapıcaksınız dediler bizde yaptık

bizim adettede mekan hariç gerisi erkeğe aittir
giyim kuşam çerez vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…