• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi kına alışverişi.lütfen yardım edin kızlar

erkek tarafı alır cnm... Nasıl nişanlığını gelinliğini onlar alıyorsa bindallını ve kınanda giyeceğin abiyeyi de onlar alıyor. Yani bizim burda öyle ablamda da kuzenimde de böyle olduu..

Düğün sürecindeki törenlerin tamamında (isteme hariç tabii) kızın elbiselerini erkek tarafı alır...

herşeyi erkek alır benim bildiğim
kınayıda kınaya gelirlerken kuruyemiş ve içeceklerle beraber getirirler.

kına kıyafetini de kına için gerekli bütün malzemeleri erkek tarafı yapar.kız tarafı sadece mekandan sorumludur

Erkek tarafı yapar.. Hem kızı al hem mekanı kız tutsun alacakları kız alsın olur mu öyle şey? saçma.. Erkek yapar hepsini kolay mı öyle kız almak :olmaz:

kına için gerekli olan herşeyi erkek yapar kız tarafı sadece diğer arkadaşların dediği gibi mekandan sorumludur.bizde böyle olucak.kaydirigubbakcemile5

bizde de öyle kızlar kına yerini kız tutta diğerleri erkek tarafına aittir ama anlaşmaya bağlı olarakta değişebilir bazı şeyle

kınadaki herşeyi biz yapıyoruz öyle konuşmuştuk.Bindallımı,kına için gerekli malzemeleri ben aldım.Salonu tuttum.Ama normalde erkek tarafı kıyafetleri,çerezleri filan alır.

Back