Bu lekelenmeniz daha çok yerleşme kanaması gibi geldi bana. Kimyasal yaşamışsınız hatırlarsınız aşırı sancılı bolca kanamalı pıhtılı falan oluyor. Böyle işaret verip beklemez diye düşünüyorum. Farklı bir sonuç olursa bilemem boşa umutta vermek istemem ama bence kimyasal değildir. Hakkınızda hayırlısıArkadaşlar öncelikle hepinize merhaba yazım biraz uzun olabilir vakit ayırıp okursanız ve benimle fikirlerinize paylaşırsanız çok sevinirim.
Eylül ayında hamile kaldım adetten 3 gün önce öğrendim ve adet günü kanama oldu kimyasala döndü.
Bu ay tekrar bebek düşünmeye başladım ve yumurtlama günlerimi değerlendir. Salı yada çarşamba bat tarihim ve ben pazar günü silikte olsa ikinci çizgiyi yine gördüm. Dün akşam pempe leke 2-3 damla geldi sabahta hafif kasık ağrısı ile 4-5 damla kahverengi akıntı geldi devamı yok. Yarın doktora gidicem gebelik testi yaptıracam emin olmak için fakat adet olurmuyum korkusu sardı. sonuçta bu ikinci gebelik olucak ve kimyasala yine dönecek.
Kimyasal gebelik yaşayan arkadaşlar nasıl derdine çare buldu. Bu sürekli böylemi olacaksevinemiyorum bile lütfen fikir verin banada.
Merhaba cnm, bende gecen ay kimyasal gecirdim. Adetime 5 gun kala positifi gordum adeten iki gun sonra lekelenme oldu, o gece yattim ve sabaha agrili adet oldum. Iki gun sonrasina hcg kan tahlili yaptirdim 3.47 cikmisti, ultrasonda kesede gorunmedi yani adetle gebelik sonlandi.
Kisaca eger kimyasalsa devami cok surmeden gelir. Gelmesi daha iyi cunki vucut embrionun sagliksiz ve DNA sorunu oldugu icin atiyor ve tutunamiyor.
Bi diger durum var dusuk tehlikesi olanlar. Onlardada lekelenme olur ve bildigim kadarila dusuk onleyici igne yani progesteron veriyorlar
Hakkinda hayirlisi olsun insAllah
Belki de bu defa yerlesme lekeleridir gordugun? Hayirlisi insallah canim hep ayni sey olacak diye birsey yok
İnşallah canım saol cvp verdiğin için umarım yerleşme kanamasıdır. Seninde gebeliğin çok yeni demi :)
Bu lekelenmeniz daha çok yerleşme kanaması gibi geldi bana. Kimyasal yaşamışsınız hatırlarsınız aşırı sancılı bolca kanamalı pıhtılı falan oluyor. Böyle işaret verip beklemez diye düşünüyorum. Farklı bir sonuç olursa bilemem boşa umutta vermek istemem ama bence kimyasal değildir. Hakkınızda hayırlısı
Canim bende 2 defa kimyasal gebelik gecirdim bu tamamen sagliksiz kalitesiz yumurtalardan oluyormus bende ikinci kimyasal olunca o ay hersabah hayit suyu ve civan percemli cayi ictim gunde 2 defa ve o ay hic adet gormeden hamilr kaldim cok sukur simdi 6 haftalik oldum uzulme insallah birgun tutunacak bebegin
Rica ederim cnm, evet insAllah yerlesmedir
Totem yapiyorum cnm takvimi ogrenmeden koyuyorum ben :))) cuma gunu ilk testimi yapcam bakalim kismett.
Ederim tabiki de idrar testi yapmadin mi evde?
Canim neden bu akdar stres yaptin kendine, 2 gun icerisinde ogrenebilirdin bunu kan testi yaptirsaydin. Su an doktora gitsen de birsey ogrenemezsin cunku varsa bile cok kucuktur hicbirsey gorunmez.
Sana tavsiyem simdi hemen it bir ozel poliklinikte kan ver, 1 saate alirsin sonucu. Carsamba gunu yine git kan ver eger iki kat artmissa zaten hayirli olsun:)
Cnm adetle atilanları gebelikten saymiyorlar o yuzden gecikme isteniyor sen neden moralini bozuyorsun ki. Fark etmeden hepimizin başına gelmistir bence
Adet günleriniz tam geçene kadar hafif hafif adet belirtileri yaşamanız normal. Bende reglime 4 gün kala öğrenmiştim. 2 gün kala bahsettiğiniz lekelenmeler başladı. Gün içinde bir ped dolmuyorsa sorun yok. Yine aynı şekilde 4 gün kala şiddetli bel ağrısı başlamıştı ve 2 gün kaladan itibaren normal adet tarihim geçene kadar adet sancılarını yaşadım. Dedim hatta kesin düşük yapıyorsun diye. Ama çok şükür değilmiş. İyi düşünün iyi olsunKesinlikle canım peçete koyuyordum iç çamaşırıma sürekli lekelenme oluyordu ve fazlaydı 2 saat içince attım kanama ile ve ağrısından ölüyorum sandım. bunda çok şükür öyle birşey yok. Sadece sabah adet ağrısı gibi oldu 10 dk sürdü ve geçti
Adet günleriniz tam geçene kadar hafif hafif adet belirtileri yaşamanız normal. Bende reglime 4 gün kala öğrenmiştim. 2 gün kala bahsettiğiniz lekelenmeler başladı. Gün içinde bir ped dolmuyorsa sorun yok. Yine aynı şekilde 4 gün kala şiddetli bel ağrısı başlamıştı ve 2 gün kaladan itibaren normal adet tarihim geçene kadar adet sancılarını yaşadım. Dedim hatta kesin düşük yapıyorsun diye. Ama çok şükür değilmiş. İyi düşünün iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?