Kimyasalmi 😢

Nursvas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2020
403
170
53
36
Adetim üç gün geçti evde yaptığım testler silik çıktı adette gecikince umutlandim bugün kan vermeye gidicektim hafif lekelenme oldu bı saat sonrada adet basladi acaba kimyasal gebelik mi oldu yardımcı olun lütfen

Geçmiş olsun canım benim büyük ihtimalle kimyasaldır üzülme hayırlısı olsun ☹ Testler kaç dakika sonra silik cıktı?

Biri in beş dakka sonra diğeri yarım saatti bütün testler çok üzüldüm bütün gün ağla ağla mahvoldum
Ağlama canım benim allahımın vardır bir bildiği.. O geleceği zamanı bilir kuzum çok üzüldüm adına ama toparla kendini inşallah allahım gönlüne göre verir bu sefer bırakma kendini

Ağlama canım benim allahımın vardır bir bildiği.. O geleceği zamanı bilir kuzum çok üzüldüm adına ama toparla kendini inşallah allahım gönlüne göre verir bu sefer bırakma kendini
Amin İnsALLAH heveslendikce hep hayal kırıklığı rabbimin var bı bildiği İnsALLAH herşey ondan gelio insALLAH bizimde yüzümüzü güldürür

Öncelikle sizin adınıza çok üzüldüm. Youtube’da Dr Kağan Kocatepe’nin bir videosunu izlemiştim orada kimyasal geçiren bayanlar olaya en azından doğal yolla, tedavisiz hamilelik elde edebiliyorlar tarafından baksın demişti.Yani şu an üzüntü halindeyken insana belki saçma bir avuntu gibi geliyordur ama genelde kimyasal gebelikten sonra gayet sağlıklı hamilelikler olabiliyormuş. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik diliyorum size

Yaaaa gerçekten mi çok sevindim insALLAH ya rabbim hayırlısı ile nasip eder İnsALLAH ben test yapmadım ama herkes kimyasal geçirmişin diolar herşey belirti vardı işte testte silik çıktı on tame yaptım hepsi silikti sonra adet geçti ama oldu işte hayırlısı İnsALLAH bidahaki ay bağıra bağıra yazarım hamileyim diye

Cvbin için çok saol Allah razı olsun

Büyük ihtimalle kimyasal canım üzülme Hayırlısını iste

Büyük ihtimalle kimyasal canım üzülme Hayırlısını iste
Hep duam hayırlısıni istiorum ama insan umutlaninca böle olunca kötü oluo bende kötü oldum ilk defa böle uzadı geçen ay dördüncü günde bitti normalde yedi gün de biterdi iki aydır degsklik yasiorim insALLAH gebeliğe hazırlanıp dur vücudum

Üzlme canım bak en azından gebe kalabiliyosun evlendiğinden beri hiç kalamayanlarda var senin şansın daha yüksek
Öle tabi rabbim herkese versin banada insALLAH hep duam böle olucak hamile kaldığimda her anım dua etmek olucak evlat isteyen herkese valla insALLAH hamile kalabiliorumdur hani ben test yapmadım kan idrardan anliorim onlarda ne kadar doğruysa dediğim gibi iki aydır böle de degsk olunca bu ay daha umutluydum gecikince bole oldu rabbim ne verirse hayırlısını verir bizlerede hayırlısı ile versin İnsALLAH cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…