- Konu Sahibi hacerserpil
-
kızlr gcen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay adetım 5 gun gec geldı ama normal adet gıbı degıl daha az boyle bı var bı yok gıbı dun bıra ped kırlenmıs ama bugun ve bı oncekı gun sadece wc kagıdına geldı bolemı oluyo kımyasal sonrası yoksa yerlesme kanaması olabılırmı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlr gcen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay adetım 5 gun gec geldı ama normal adet gıbı degıl daha az boyle bı var bı yok gıbı dun bıra ped kırlenmıs ama bugun ve bı oncekı gun sadece wc kagıdına geldı bolemı oluyo kımyasal sonrası yoksa yerlesme kanaması olabılırmı
gcen ay adet gunumde ıdar testı yaptım pozıtıftı kan testı yaptırdım dr hamılesın dedı derken 1 haftasonrası kanama basladı dr gıttım dusuk yapıyosun dedı tutunamamıs.eger suphen varsa test yap poZıtıf cıkıyo ama 10 ıcınde kanaman baslıyo parca parca bıseler oluyo kanda bırde once kahverengı geldı bende bıkac gun sonra kırmızı kan geldı yanı regl oldum yanı ama buayda gec geldı ve ara ara anlamadım reglmı test yapıcam yarın sabah bakalım pozıtıf degılse adet dıcem artık
ins canım ya sende bı gorun dedıgın gıbı dr zaten cogu kadın kımyasal dusugun farkında olmuyomus ole bısey varsa onlemını almıs olursun sımdıden
benimde bi sorum olacak bayanlar. 21,052014 sat di hamilelik testleri pozitif 1 temmuzda kahverengi lekelenmem oldu doktor önemli deği dedi 5 temmuz da kanama başladı progestan iğnesi ve ilacına başladım kan değerim 1568 di 7 temmuzda 240çıktı sonuç kimyasal gebelik 5 temmuzdan itibaren iğneden dolayı kanamam durdu. 7 temmuzda sonuçları öğrendikten sonra iğne ve ilacı bıraktım akşamına kanama tekrar başladı şimdi ben 5 temmuz umu yoksa 7 temmuz umu baz almalıyım ??????????? hamilelik istiyorum çünki adetimi ona göre bekleyeceğim:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?