• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimyasal sonrası ilk adet

hacerserpil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2014
46
0
96
İstanbul
kızlr gcen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay adetım 5 gun gec geldı ama normal adet gıbı degıl daha az boyle bı var bı yok gıbı dun bıra ped kırlenmıs ama bugun ve bı oncekı gun sadece wc kagıdına geldı bolemı oluyo kımyasal sonrası yoksa yerlesme kanaması olabılırmı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlr gcen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay adetım 5 gun gec geldı ama normal adet gıbı degıl daha az boyle bı var bı yok gıbı dun bıra ped kırlenmıs ama bugun ve bı oncekı gun sadece wc kagıdına geldı bolemı oluyo kımyasal sonrası yoksa yerlesme kanaması olabılırmı

Canim ben de kimyasal gecirdim gecen ay ama benimki camur gibi geldi az degildi bu arada kimyasaldan sonra hamile kalma ihtimalin cok yuksek ben de bu ay hamile kaldim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ıns bende hamıleyımdır cok ıstıyorum ama adet olcam gun ıdrar testı yaptım negatıftı 5 gun gecınce hamıleyım sandım ama kanama basladı kasıklarım belım 5 gundur agrıyo adet olcam dedım ama a az kanıyo sadece sendede olemı oldu

merhba inş. hamilesindir tutunma kanamsıdır ...bn bişey sormak istiyorm kimyasal gebelik tam olarak nasıl oluyo merak ediyrm bu ay bnm yaşadıklarım normal adetten fln farklıydı,nasıl anlıyorsunuz kimyasal olduğunu:26:

gcen ay adet gunumde ıdar testı yaptım pozıtıftı kan testı yaptırdım dr hamılesın dedı derken 1 haftasonrası kanama basladı dr gıttım dusuk yapıyosun dedı tutunamamıs.eger suphen varsa test yap poZıtıf cıkıyo ama 10 ıcınde kanaman baslıyo parca parca bıseler oluyo kanda bırde once kahverengı geldı bende bıkac gun sonra kırmızı kan geldı yanı regl oldum yanı ama buayda gec geldı ve ara ara anlamadım reglmı test yapıcam yarın sabah bakalım pozıtıf degılse adet dıcem artık

gcen ay adet gunumde ıdar testı yaptım pozıtıftı kan testı yaptırdım dr hamılesın dedı derken 1 haftasonrası kanama basladı dr gıttım dusuk yapıyosun dedı tutunamamıs.eger suphen varsa test yap poZıtıf cıkıyo ama 10 ıcınde kanaman baslıyo parca parca bıseler oluyo kanda bırde once kahverengı geldı bende bıkac gun sonra kırmızı kan geldı yanı regl oldum yanı ama buayda gec geldı ve ara ara anlamadım reglmı test yapıcam yarın sabah bakalım pozıtıf degılse adet dıcem artık

bnmde adetim dün bitti ama bitene kadar kasık sancıdsı çektim,hele başladığında olamadığımı düşündüm ve çokkk kasık sancım oldu yataktan kıpırdayamdım,normalde adetlerim sancılı geçer ama ilk 2 gn fln ve bu kadar sancı olmaz bu ay çok kötydüm,bide parça parça bişeyler de geldi aferdersnz,dediğin gib i kahverengi lekelerde geldi siyah gibi ,anlayamdım adetim de bitti şimdi ama bu sancılar neden çok sürdü yine gitcem bi dr. a ,inş. pozitif çıkar hamilesindir Allahım bu sürec i atlatmak bu hasretli bekleyiş ne kadar zor:50::50::50:

ins canım ya sende bı gorun dedıgın gıbı dr zaten cogu kadın kımyasal dusugun farkında olmuyomus ole bısey varsa onlemını almıs olursun sımdıden

ins canım ya sende bı gorun dedıgın gıbı dr zaten cogu kadın kımyasal dusugun farkında olmuyomus ole bısey varsa onlemını almıs olursun sımdıden

peki sence dr. bilir mi yani adetm dün bitti sonuçta:26:

en azından ole bısey olmussa rahmın temızmı dıe bakar ıcın rahat olur parca fılan kalmısmı dıe ama olmamıssada gebelık dusunuyosun zaten kontrol olmus olursun bence zaten gebelık dusunuyosan dr testler verıyo sana onden bı sorun varmı dıe ben yaptırdım cok sukur temızdı aklında kalmasın

benimde bi sorum olacak bayanlar. 21,052014 sat di hamilelik testleri pozitif 1 temmuzda kahverengi lekelenmem oldu doktor önemli deği dedi 5 temmuz da kanama başladı progestan iğnesi ve ilacına başladım kan değerim 1568 di 7 temmuzda 240çıktı sonuç kimyasal gebelik 5 temmuzdan itibaren iğneden dolayı kanamam durdu. 7 temmuzda sonuçları öğrendikten sonra iğne ve ilacı bıraktım akşamına kanama tekrar başladı şimdi ben 5 temmuz umu yoksa 7 temmuz umu baz almalıyım ??????????? hamilelik istiyorum çünki adetimi ona göre bekleyeceğim:44:

benimde bi sorum olacak bayanlar. 21,052014 sat di hamilelik testleri pozitif 1 temmuzda kahverengi lekelenmem oldu doktor önemli deği dedi 5 temmuz da kanama başladı progestan iğnesi ve ilacına başladım kan değerim 1568 di 7 temmuzda 240çıktı sonuç kimyasal gebelik 5 temmuzdan itibaren iğneden dolayı kanamam durdu. 7 temmuzda sonuçları öğrendikten sonra iğne ve ilacı bıraktım akşamına kanama tekrar başladı şimdi ben 5 temmuz umu yoksa 7 temmuz umu baz almalıyım ??????????? hamilelik istiyorum çünki adetimi ona göre bekleyeceğim:44:

cnm yenı gordum yazını pardon sımdı bende sole oldu.kımyasal gebelıkten sonrakı ay adetım normal tarıhınden 5 gun gec geldı ve ılk 5 gun lekellenme seklındeydı.yerlesme kanaması sandım test yaptım negatıf.adetım 7 gun surer normalde ama 5 gun lekelenme ve son 3 gundur de normal adet oluyorum anlamadım bugun 9.gun ve hala kan gelıyo.kısıden kısıye degısır muhakkak ama kımyasal sonrası sanırım duzensızlık soz konusu.onumızdekı ay duzenen gırer ıns cunku boyle yumurtlama gunlerımde sastı:(

Hmmm bekleyeceğim yani :(( ne yapalım hayirlisi normalde bugün yarın olmam lazım bakalım ne olacak. gorelim mevla neyler neylerse güzel eyler

Back