Gebeliğe Hazırlık Kimyasal sonrası erken ader yaşayanlar yardımcı olursanız sevinirim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Trabzonlugelinn

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
139
50
13
Arkadaşlar herkese merhaba:)

Ben geçen ay malesef bir kimyasal gebelik yaşadım 25 gün döngüsü olan düzenli adetim ilk defa kimyasal dan sonra 4 gün daha erken oldu üstelik gögüs acısı dışında başka bir belirtim de olmadan normalde adet belirtisini doyasıya yaşayanlardanımdır:) hernese konuyu uzatmıyım sizin de başınıza geldimi böyle bir durum kimyasal yaşayıp erken adst görme gibi ? Doktora gitmelimiyim acaba ?genelde kimyasal sonrası biraz daha geç adet olan arkadaşlar daha fazla burda ama tabi herkese göre değişiyor durum elbette :)

Soyledigin gibi kimyasal yasayanlar ya gununde yada daha gec olur. Bende gecen ay yasadim malesef bir hafta gecikmeli geldi adetim. Yumurtlamanin kacinci gununde ogrendin gebeligi degerin kacti cok garip bi durum

Kimyasal gebelikten daha dogrusu düşüm yaptıktan sonra bikc gün regl oldum reglin bitiminden onbeş gün sonra yeniden regl oldum bu en son oldugum reglden 45 gün sonra hamile oldugumu ögrendim

Soyledigin gibi kimyasal yasayanlar ya gununde yada daha gec olur. Bende gecen ay yasadim malesef bir hafta gecikmeli geldi adetim. Yumurtlamanin kacinci gununde ogrendin gebeligi degerin kacti cok garip bi durum

Canım ben öğrendim ertesi gün kanamam başlamıştı adet günümdem birgün sonra kanama olmuştu

Kimyasal gebelikten daha dogrusu düşüm yaptıktan sonra bikc gün regl oldum reglin bitiminden onbeş gün sonra yeniden regl oldum bu en son oldugum reglden 45 gün sonra hamile oldugumu ögrendim

Hayırlı olsun Allah hepimizin gönlüne göre versin 🙏bende normalde 6 gün oluyorum ama 4.günün bugün çok az oluyorum ilk defa böyle oldu

Back