- 8 Şubat 2018
- 943
- 2.051
- 113
- 34
- Konu Sahibi tonbaliklisalata
-
Çok teşekkür ederim canım erken yumurtlama sanırım kaçırmayım değerlendireyim.Şeffaf ve sümük gibiyse yani akışkan değilse yumurtluyorsun demek canım
Kesinlikle değerlendir canım bende onu görüp öyle değerlendirdik şimdi 11 haftalık oldukÇok teşekkür ederim canım erken yumurtlama sanırım kaçırmayım değerlendireyim.
Canım benim kimyasal gebelik geçirdim kanama bitti 2 gün sonra elimde ovulasyon testi vardı yaptım ve pik yapmıştı direk değerlendirdim 3 günü oğluşum dünyaya geldi. :)Kızlar merhaba. Bu ay kimyasal gebelik geçirdim. Pkosluyum döngülerim düzensiz. 35-40 gün. Aralık 11de kanamam başladı iki gündür farklı bir akıntı var. Temiz ve Sadece peçeteye sürdüğümde gelen yapış yapış ama akışkan değil. Bu yumurtlama olabilir mi? Bu kadar erken yumurtlama olur mu?
Canım benim kimyasal gebelik geçirdim kanama bitti 2 gün sonra elimde ovulasyon testi vardı yaptım ve pik yapmıştı direk değerlendirdim 3 günü oğluşum dünyaya geldi. :)
Sağlıkla alın kucağınıza inşallah dünyanın en güzel duygusuKesinlikle değerlendir canım bende onu görüp öyle değerlendirdik şimdi 11 haftalık oldukinşallah seninki de tutunur canım
Amin canımSağlıkla alın kucağınıza inşallah dünyanın en güzel duygusu19unu ve bugünü değerlendirdim. Bugün sabah zaten kremsi kıvama geldi.
İnşallah canım ❤Amin canımhadi hayırlısı inşallah seninki de tutunur
Ben kimyasal gebelikten sonra 2 ay boyunca yumurtlama görmedim ama burda tanıdığım bi arkadaş kimyasal gebelik sonrası adet bile görmeden gebe kaldı. Yani yumurtlama olabilir tabikiKızlar merhaba. Bu ay kimyasal gebelik geçirdim. Pkosluyum döngülerim düzensiz. 35-40 gün. Aralık 11de kanamam başladı iki gündür farklı bir akıntı var. Temiz ve Sadece peçeteye sürdüğümde gelen yapış yapış ama akışkan değil. Bu yumurtlama olabilir mi? Bu kadar erken yumurtlama olur mu?
İnşallah güzel haberler alırsınBen kasim 24unde kimyasal gecirdim. Ve bu ay 8-9 aralikta once yumurtlama ve catlama gordum kuzum
Amin canim benim Rabbim isteyen herkese bu sevinci yasatsinnnİnşallah güzel haberler alırsın
Herkeste değişiyor demek ki. Ben bugün biraz daha emin oldum. Çok büyük ihtimalle yumurtlama. Umarım tutarBen kimyasal gebelikten sonra 2 ay boyunca yumurtlama görmedim ama burda tanıdığım bi arkadaş kimyasal gebelik sonrası adet bile görmeden gebe kaldı. Yani yumurtlama olabilir tabiki
Aminnn. Dünyanın en güzel duygusuAmin canim benim Rabbim isteyen herkese bu sevinci yasatsinnn
Hadi inşallah güzel haberler verirsin bizeBende daha kanamam bitti leke leke devam ederken yumurtlama ve çatlama gördüm hala regl olmadım canım doktora gittim hatta sorun olmadığını rahim duvarımın kalınlaştığını söyledi folikasit verdi şuan takip ediyorum bakalımbana dua edin
İnşallah canımmAminnn. Dünyanın en güzel duygusu
Hadi inşallah güzel haberler verirsin bize
Hadi inşallahHerkeste değişiyor demek ki. Ben bugün biraz daha emin oldum. Çok büyük ihtimalle yumurtlama. Umarım tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?