Sana umut olsun diye hikayemi yazmak istedim
10 aydır evliyim ilk gunden beri aşırı aşırı bebis istiyoruz Rabbimin izniyle ben 40 günlük evliyken hamile kaldim 7+4de gelisememis ve kalbi durmuştu kürtaj oldum ve hala istemeye devam ediyodum israrla denedim 2 ay sonrası bidaha hamile kaldim 5 haftalikken gelisim geriliği nedeniyle düşük yaptım ama psikolojikmen o kadar kotuydum ki eve kapandim kimseyle konuşmak görüşmek istemedim aşırı sinirlilik hali falan düşüğün 1 ay sonrası doktorum eşim ve benden genetik testi istedi kan verdik 3 ay sonra sonuç çıktı ama 3 ay ömrümden 3 yıl aldi diyebilirim neyze ki sorun yoktu sadece bnde cok az kan pıhtılaşması vardi doktorum bebek istiyosan dene dedi denemeye başladım gün aşırı ovulasyon günleri derken 2 ay sonrası hamile kaldım ama havalara uctuuumm suan 5 haftalık hamileyim ve o kadar korkuyorum ki aynı şeyleri yaşamaktan tuvalete gitmekten her hareketime yediğime ictigime dikkat ediyorum 9 aralik kontrol var büyük ihtimalle kalp atisini duyucam inşallah sizde lütfen sakin olun bebis de strese girer siz girerseniz umarım en kısa zamanda sağ salim kucağınıza almayı nasip eder Rabbim