- Konu Sahibi Sulem_8906
-
Bende kimyasal peelingi yaptırmak için sonbaharı beklediim ve eylülün 14 ilk peelingmi yaptırdım benim yüzümde sivilcelerden kalma izler var birde hafif delikler doktorum bana 3 seans peeling 3 seans dermoroller yapalım dedi dermoroller hem yüzdeki delik yerlere hemde sivilce izlerine etkisi var ilk olarak peeling yaptı izlerimde hafif bir solma var şimdi 5 gün sonra dermoroller olucak yüzüme her 15 günde bir biri tekrarlanıcak yüzümdeki soyulmalara gelince benim 4.günde soyulmaya başladı ilk başta derim kahve renginde kabuklandı hatta bir ara yüzüm geçmicek diye korktum doktorumun verdiği nemlendiriciyi bol bol sürdüm doktorumda öyle söyledi ve kesinlikle kabukları koparmamamı söyledi çok kaşındı yüzüm yanlız kabuklanmalardan dolayı tırnakla kaşımak yerine elimin tersiyle kaşıdım soyulma tamamen bittikten sonra differin jeli kullanmamı söyledi devam ediyorum size tavsiyem güzellik merkezlerinde değil mutlaka doktor kontrolünde yaptırın böyle şeyleri çünkü önce kontrol ediyorlar yüzünüzü ve ona göre bir tedavi seçiyolar....merak ettiğiginiz herşeyi cevaplayabilirim.
Kimyasal peeling asla güzellik uzmanı tarafından yapılmaz. Mutlaka dermatolog veya medikal estetik hekim tarafından yapılır. Asitle yüz yakılıyor. Sakın güzellik uzmanına yaptırmayın.Yüzünüz mahvolur.Bende kimyasal peelingi yaptırmak için sonbaharı beklediim ve eylülün 14 ilk peelingmi yaptırdım benim yüzümde sivilcelerden kalma izler var birde hafif delikler doktorum bana 3 seans peeling 3 seans dermoroller yapalım dedi dermoroller hem yüzdeki delik yerlere hemde sivilce izlerine etkisi var ilk olarak peeling yaptı izlerimde hafif bir solma var şimdi 5 gün sonra dermoroller olucak yüzüme her 15 günde bir biri tekrarlanıcak yüzümdeki soyulmalara gelince benim 4.günde soyulmaya başladı ilk başta derim kahve renginde kabuklandı hatta bir ara yüzüm geçmicek diye korktum doktorumun verdiği nemlendiriciyi bol bol sürdüm doktorumda öyle söyledi ve kesinlikle kabukları koparmamamı söyledi çok kaşındı yüzüm yanlız kabuklanmalardan dolayı tırnakla kaşımak yerine elimin tersiyle kaşıdım soyulma tamamen bittikten sonra differin jeli kullanmamı söyledi devam ediyorum size tavsiyem güzellik merkezlerinde değil mutlaka doktor kontrolünde yaptırın böyle şeyleri çünkü önce kontrol ediyorlar yüzünüzü ve ona göre bir tedavi seçiyolar....merak ettiğiginiz herşeyi cevaplayabilirim.
Bende Mehmet Akgün e yaptırmayı düşünüyorum bana da bilgileri gönderebilir misin ?Kızlar Özel Clnc Medilife da kimyasal peeling yaptırdım gözeneklerim için soyulmalar tamamlanmak üzere sonuçları sizlerlede burdan paylaşıcam :)
Nerde yapılıyor acaba ?Ben sivilce izleri için kimyasal peeling yerine fraksiyonel lazer tavsiye ederim hem daha güvenli hem daha konforlu hem izleri iyi geliyor hem de gençleştirici etkisi var
Ankaradaysan Özel Clnc Medilife..arkadaşlar merhaba bende de çok aşırı derecede sivilce ve izleri mevcut şuan zoretanin kullanıyorum 20 gün oldu bu ilacın peşine kimyasal peeling düşünüyorum çünkü aşırı derecede leke ve izler var bu işlemi hakkıyla iyi yapan yerler varsa tavsiye edebileceğiniz çok sevinirim teşekkürler :)
Tabii ki canım özelden yaziyorumBende Mehmet Akgün e yaptırmayı düşünüyorum bana da bilgileri gönderebilir misin ?
Zaman gecmis nerde yaptirdi bende bu hafta baslayacagim Mehmet Akgune gitcem biraz bilgilendirirsen sevinirimkizlar dun ilk kimyasal peeling seansim yapildi.Konuyla ilgili forumumuz diger topicler gibi pek etkin degil.Konusalim paylasalim kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?