Kimyasal peeling

Sulem_8906

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2014
22
0
6
34
Ankara
Arkadaşlar konuyu doğru yerdemi açtım nasıl oldu bilmiyorum yeni üye oldum sırf bu konu için.Ben 10 gün önce kimyasal peeling yaptırdım.Uzman doktora yüzümde hafif tabaka halinde soyulmalar oldu yalnız sivilce izlerimde pek bi değişim olmadı sadece izlerde hafif pembelik oldu.2.seansım şubatun 4 de.Doktorum izlerin 4 seansta tamamen geçeceğini söyledi.Buradan sizinle paylaşmak istedim gelişmeleri sizede anltaıcam zamanla sizdende yapanlar varsa yorumlarını bekliyorum.

Canim anlat lutfen ben de pazartesi baslicam 4 seanslik peeling yapilcak yuzelsel.Bi arkadasim da yaptirdi cok meaning kaldi.ins kuruluruz lekelerden

Sevgili arkadaslar, kimyasal peeling tabi ki tum cildi soyuyor ama iyi birsey yapalim derken kimyasal urunlerin aslinda cildimize verdigi zarari unutmayalim. Gunumuzde organik urunler, kimyasal urunlerin yerini fazlasiyla almaya basladilar. Benim size tavsiyem dogal ceviz kabugu ile peeling ve maske. Urun kozmetik sektoru icin yuvarlatilmis, minize hale getilmis, sterilize edilerek tozdan arindirilmis. Evde yapimi cok kolay ve urun cok da ekonomik. Ilgilenenler benimle irtibata gecebilirler. Amerikali uretici firmadan Turkiye satisini aldim. Bilgilerinize,

Kizlar merak edenler icin yaziyorum yazilali zaman gecmis fakat ben yaptirali 5 gun oldu soyulmalar var ve deri kendini yeniliyor black peeling yaptirdim Mehmet Akgün`e bana bu surecten bahsetmisti zaten kendisi

Mrb arkadaşlar bende kimyasal peeling düşünüyorum ama biraz geç kalmadim mi iki 3 hafta kadar güneşe hiç çıkmasak devamli evde gunes faktörlü krem kullanksak olmazmi?benim bi arkadas istanbulda Çilleri için yaptırmış 15 gün hiç güneşe çıkmamış 1 ay kadar güneşten korumus kendini gunes kremi devamli kullanmis bi sorun olmamış bu aylarda yapan oldumu evdede gunesin etkisi olurmu sizce?

Bende kimyasal peelingi yaptırmak için sonbaharı beklediim ve eylülün 14 ilk peelingmi yaptırdım benim yüzümde sivilcelerden kalma izler var birde hafif delikler doktorum bana 3 seans peeling 3 seans dermoroller yapalım dedi dermoroller hem yüzdeki delik yerlere hemde sivilce izlerine etkisi var ilk olarak peeling yaptı izlerimde hafif bir solma var şimdi 5 gün sonra dermoroller olucak yüzüme her 15 günde bir biri tekrarlanıcak yüzümdeki soyulmalara gelince benim 4.günde soyulmaya başladı ilk başta derim kahve renginde kabuklandı hatta bir ara yüzüm geçmicek diye korktum doktorumun verdiği nemlendiriciyi bol bol sürdüm doktorumda öyle söyledi ve kesinlikle kabukları koparmamamı söyledi çok kaşındı yüzüm yanlız kabuklanmalardan dolayı tırnakla kaşımak yerine elimin tersiyle kaşıdım soyulma tamamen bittikten sonra differin jeli kullanmamı söyledi devam ediyorum size tavsiyem güzellik merkezlerinde değil mutlaka doktor kontrolünde yaptırın böyle şeyleri çünkü önce kontrol ediyorlar yüzünüzü ve ona göre bir tedavi seçiyolar....merak ettiğiginiz herşeyi cevaplayabilirim.

Arkadaşlar merhaba. 1 seansta hiçbişey olmaz. Kimyasal peeling genelde 5 senas yapılır. Eğer sivilce izi vs için yapılıyorsa daha farklı olabilir. Ben ciltte sıkılaşma ve parlaklık için yaptırmıştım geçen sene.İlk yapılınca bir gerginlik oluyor. evet soyulma da oluyor ama sıkılaşma için yapıyorsanız mucize beklmeyin.Tabi ki daha canlı oluyor cilt ama ben ona vereceğim parayla dolgu yaptırırım çok daha iyi. Sonuç ortada görülüyor çünkü.Kimyasal peelind de az para değil ki.Onu da hersene yaptırmak lazım aynı parlaklık için.Ayrıca öncesinde ürün kullanıyorsunuz. Özel ürünler ve dünya para.Onlarla birlikte baya maliyetli.Ama paranız varsa tabi ki yaptırabilirsiniz. Bu tip uygulamalar hep fayda sağlar bir miktar.

Kimyasal peeling asla güzellik uzmanı tarafından yapılmaz. Mutlaka dermatolog veya medikal estetik hekim tarafından yapılır. Asitle yüz yakılıyor. Sakın güzellik uzmanına yaptırmayın.Yüzünüz mahvolur.

arkadaşlar merhaba bende de çok aşırı derecede sivilce ve izleri mevcut şuan zoretanin kullanıyorum 20 gün oldu bu ilacın peşine kimyasal peeling düşünüyorum çünkü aşırı derecede leke ve izler var bu işlemi hakkıyla iyi yapan yerler varsa tavsiye edebileceğiniz çok sevinirim teşekkürler :)

Ben sivilce izleri için kimyasal peeling yerine fraksiyonel lazer tavsiye ederim hem daha güvenli hem daha konforlu hem izleri iyi geliyor hem de gençleştirici etkisi var

Kızlar Özel Clnc Medilife da kimyasal peeling yaptırdım gözeneklerim için soyulmalar tamamlanmak üzere sonuçları sizlerlede burdan paylaşıcam :)

Ankaradaysan Özel Clnc Medilife..

kizlar dun ilk kimyasal peeling seansim yapildi.Konuyla ilgili forumumuz diger topicler gibi pek etkin degil.Konusalim paylasalim kizlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…