benim cildim çok kötü değil gibi duruyor sivilcem yok şuaralar ama yakından bakıldığında leke açık gözenekler ve beyaz siyah noktalar var bunlara iyi gelir mi birde ben kendim yapmak istiyorum
ben Hande Ulusal' a yaptırdım, oldukça da memnunum. Sivilce izleri için gitmiştim tabii ki :) tavsiye ederim mutlaka, cildine bi aydınlık, canlılık da geliyor
ben Hande Ulusal' a yaptırdım, oldukça da memnunum. Sivilce izleri için gitmiştim tabii ki :) tavsiye ederim mutlaka, cildine bi aydınlık, canlılık da geliyor
askolika rica ederim canım antalya da henüz bulunmadım :)
ilknurrrs çok detaylı bilmyorum ama ikisede işe yarıyor aslında bunu işte doktor değerlendirmeli bence
siz güvendiğiniz bir doktora gidin hangi yöntemin daha etkili ve size uygun olduğunu o seçsin derim.
Bir akadaşımda bu konu ile ilgili araştırıyordu ona soracağım eğer bilgi alırsam paylaşırım kızlar.
benim cildim çok kötü değil gibi duruyor sivilcem yok şuaralar ama yakından bakıldığında leke açık gözenekler ve beyaz siyah noktalar var bunlara iyi gelir mi birde ben kendim yapmak istiyorum