• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KİMYASAL PEELİNG YAPTIRAN VEYA YAPAN ??

askolika

NİSA'M <3
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
34
178
8
KİMYASAL PEELİNG YAPTIRAN VEYA YAPAN VAR MI ? VARSA SONUÇLARINI NASIL OLDU DENEMEK İSTİYORUM

Geçen sene yaptırdım Mehmet Akgün e soyulmalar oldu cilt yenilendi sivilce lekelerin falan hep gitti oneririm

Geçen sene yaptırdım Mehmet Akgün e soyulmalar oldu cilt yenilendi sivilce lekelerin falan hep gitti oneririm
benim cildim çok kötü değil gibi duruyor sivilcem yok şuaralar ama yakından bakıldığında leke açık gözenekler ve beyaz siyah noktalar var bunlara iyi gelir mi birde ben kendim yapmak istiyorum

ben Hande Ulusal' a yaptırdım, oldukça da memnunum. Sivilce izleri için gitmiştim tabii ki :) tavsiye ederim mutlaka, cildine bi aydınlık, canlılık da geliyor :super:

canım çok iyisin çok teşekkür ederim ama bir sıkıntı var ki ben antalyada oturuyorum:KK70::KK70::KK73:

Son düzenleyen: Moderatör:
Sivilce izleri ve çukurlar için kimyasal peeling mi fraksiyonel lazer mi önerirsiniz ?

canım ben daha yaptıramadım ama kimyasal peeling daha çok işe yarıyormuş diye biliyorum aynı sıkıntılar bendede var
Bende fraksiyonel lazer gibi duydum valla iyice kafam karışıyor. Sen bir şey yaptırmayı düşünüyor musun , yaptırırsan bilgi verirmisin

askolika rica ederim canım antalya da henüz bulunmadım :)

ilknurrrs çok detaylı bilmyorum ama ikisede işe yarıyor aslında bunu işte doktor değerlendirmeli bence
siz güvendiğiniz bir doktora gidin hangi yöntemin daha etkili ve size uygun olduğunu o seçsin derim.

Bir akadaşımda bu konu ile ilgili araştırıyordu ona soracağım eğer bilgi alırsam paylaşırım kızlar.

canım çok iyisin çok teşekkür ederim ama bir sıkıntı var ki ben antalyada oturuyorum:KK70::KK70::KK73:

Bende fraksiyonel lazer gibi duydum valla iyice kafam karışıyor. Sen bir şey yaptırmayı düşünüyor musun , yaptırırsan bilgi verirmisin

benim cildim çok kötü değil gibi duruyor sivilcem yok şuaralar ama yakından bakıldığında leke açık gözenekler ve beyaz siyah noktalar var bunlara iyi gelir mi birde ben kendim yapmak istiyorum
Deriyi yeniliyor çoğu sorunda deriyle gidiyor zaten evde bilmiyorum ben güvenemedim kendime bu konuda

Back
X