Sivilceli Ciltler kimyasal peeling ve zımparalama işlemi

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

cottonheart

Zeynebin annesi
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
750
14
39
Selam kızlar yıllardır bebek gibi bir cildim vardı ergenlik döneminde dahil sivilce sorunu yaşamadım fakat 21 yaşımdan sonra cildimde birdenbire aşırı bir sivilcelenme başladı.Ve kaşıdığım içinde çok kötü yaralar oluşmaya başladı.
Bütün pahalı kremleri değişik markadaki ürünlerin hepsini denedim çünki o an psikolojim çok kötüydü yolda yürürken herkes bana bakıyor gibi geliyordu.
Birgün yine eczaneden sivilce için bir krem alıyordum ordaki 2 kız; niye bunlara para veriyorsunki dedi biz doktora gidiyoruz ve ilaçla bayağı azalma oldu dedi.1 yıl bu sorunla savaştıktan ve birsürü para harcadıktan sonra kızların önerdiği dermotolağa gitmeye karar verdim.Bayan yüzümü gördü ve 3 seans yeterli dedi ben hala geçiceğine inanmıyordum.
Ve hemen tedaviye başladık bir yandan antibiyotikte kullanmaya başladım bir yandanda ayda birkez kimyasal peeling yapıyorduk ve 3 ayın sonunda cildim 3 kat soyulmuş oldu ve sonuç harikaydı.Cildim eskisinden daha iyi görünüyordu şu an 4 yıl geçti ve hala çok güzel arada sivilcelenmeler oluyor ama yine geçiyor.
Kullandığınız krem ve ilaçların çoğu hakkında bilgim var yardımcı olabilirim...

Cnm ya aslında bende hep düşünüyorum bir çilt doktorunda peeling yaptırmayı ama sanki yüzüm daha beter olucakmış diye çekiniyorum. sanki daha çok kusacakmış gibi geliyor. sanırım peeling yaptırmak için yüzde aktif sivilce olmaması mı lazım? Birde sen yaptırınca yüzün çok kırmızı oluyomuydu...

p.n.r
evet ilk yaptırdığımda yüzüm yanmış gibi kıpkırmızı oluyordu ama sonra hemen geçiyordu 1 ay boyunca kesinlikle birşey kullanmadım sabun vs.
Ve sivilce olup olmaması farketmez genelde sivilce izlerine yapılıyor deri soyulduğu için alttan kendi doğal cildin çıkıyor en önemlisi bu zaten bir yan etkiside yok sadece böyle yakan bir ilaçla cilt çok ince bir tabaka halinde soyuluyor, seanslarda sivilcenin derinliğiyle alakalı benim şansım fazla derin izler olmamasıydı.
Görenler şaşırıyordu yüzümü nasıl bu hale geldi diye berbat durumdaydı birde ne bulursam sürüyordum suratıma geçer diyede sıkıyordum iyice yara olmuştu o durumdan bebek gibi oldu ben çok memnunum halada çok oynamıyorum suratımla sadece banyo zamanı jelle yıkıyorum okadar.
Eskiden bütün maaşımı yüzüm geçsin diye kremlere veriyordum keşke okadar para harcamadan gitseydim.

fiyatlarını merak eden arkadaşlar için yazıyorum ben 3 yıl önce seansı 110 tlye gittim (3 seans) toplam 330 tl.
Geçenlerde bir arkadaşım için aradım seansı 250 tl olmuş

ben de 2-3 ay hem kimyasal peeling hem lazer hem de koyunplesantası maske yaptırdım.bayağıda para döktüm.kimyasal peeling yapılınca resmen yanmış gibi oluyordu.o halde işe gitmek işkenceydi.insanlar tuhaf tuhaf bakıyordu.kabuk olunca da ben çabuk geçsin diye kabukları soyuyordum daha fena izler oluştu.o işlemi bıraktım.şuan cildiyeye gittim doktor losyon sabah akşam ayrı soyucu krem verdi.ellemiyorum da yüzüme.bayağı geçti.zaten benim sorunum sivilce değil.onlardan kalan lekeler.ama benim şansım derin değil.oyuk oyuk değil.şuan yüzüm çok düzeldi.

keşke soymasaydın canım o kabuklar kendi kendine dökülüyor ve izler geçiyor ben 1 ay hiç ellemedim 2 ayın sonunda iyice geçmişti bende doktora gidince sivilcelerim fazla yoktu izler çoğunluktaydı hatta sağ yanağım full izdi.
Birde kışın yapılıyor güneş olmaması lazım ve yaz olsun kış olsun güneşe çıkmadan önce güneş koruma faktörlü bir yüz kremi sürmek gerek en az 30 faktör

evet ama çukurluğun derinliğine bağlı genelde çukur olduğu için derinin birkaç kat altında oluyormuş yani en az 3 kat soyulması lazım düşünürseniz irtibat telefonlarını veririm

evet ama çukurluğun derinliğine bağlı genelde çukur olduğu için derinin birkaç kat altında oluyormuş yani en az 3 kat soyulması lazım düşünürseniz irtibat telefonlarını veririm

tşk ederim cvbınız icin, biraz korkuyorum ama düsünmüyorda değilim iletisime gecip daha ayrıntılı bilgi almak istiyorum

ok özelden atayım isterseniz doktorun bilgilerini yaptırmak şart değil ben ilk gün konuşmak için gittim bana gerçekten güven verdi ve yaptırdım ilk gün biraz yanık gibi oluyor ama acımıyor sadece soyulduğu için çok hassas oluyor birazda kızarıyor eğer çalışıyorsanız hafta sonu yaptırmanızı tavsiye ederim

X