Çatlaklar "Kimyasal Peeling Jel" çıkmış kızlar

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

s*e*l*i*n

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2007
365
8
tca bakmak için gezinirken buldum aynen yapıştırıyorum :KK52:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KİMYASAL PEELİNG
Dönemi BİTTİ
***ETKİSİ TCA 25-40 ARASIDIR.***

KİMYASAL JELL (solisyon +krem birleşti)

Solisyonla cildinizi yakmak zorunda değilsiniz.krem ile cildinizi beslemeye ugraşmayın artık ikisi birleşti. JAPON yadan iThal Kimyasal jell kimyasal peeling gibi
cildinizi yakmaz sadece 1 gunde

SİVİLCE
CİLT LEKELERİ
AMELİYAT İZLERİ
DÖVME
SARKMALAR VE GENETİK LEKELER
CİLLTEKİ RENK BOZUKLUGU
SİYAH NOKTALAR
AKNE VE İZLER

KISACASI ESKİ CİLDİNİZİN YERİNİ PÜRÜZSÜZ
BİR CİL ALIYOR.

NEDİR KİMYASAL PEELİNG JELL

CİLT üzerindeki hasarlı ölü derileri ve problemli dokuları en hızlı şekilde soyarak çok kısa sürede kusursuz cilt oluşturmaktır.
Kimyasal peeling uygulamalarından sonra yeni, genç bir deri oluşuyor, kırışıklar ve lekeler azalıyor, hatta kayboluyor.

KULLANIMI :

Kimyasal jell parmagınızla biraz alın normal krem sürer gibi pürüzlü cilde sürünüz 5 dk masaj yaparak yaydırın cildiniz deriyi hemen soyacak ve yeni deri pürüzsüz ve yumuşak olucaktır.

ÜRETİCİ KİMDİR ?

EXTERA SKİNS GENTLE , JAPONYANIN EN BÜYÜK KOZMATİK FİRMASIDIR DÜNYANIN BİRÇOK ÜLKESİNDE TOPTAN ÜRÜNLER SUNAN BİR ÜRETİCİDİR.

ÜRÜN HEM BAYANLAR HEMDE ERKELER İÇİNDİR
ÜRÜN 125 gramdır

KİMYASAL PELLİNGTEN FARKI NEDİR

kimyasal jeel kokmaz ve tahriş eder kimyasal peeling tahriş ve yara yapar
Kimyasal jeel 1 gunde etki eder kimyasal peling 7 gunde cildi temizler
kimyasal jeel 75 kullanımlıktır. kimyasal peelin 35 kullanımlık.
kimyasal jeel % 100 etkilidir.kimyasal pelling % 56 etkilidir.

KİMYASAL PELİNGTEN % 50 DAHA ETKİLİDİR.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ben tcayı çok tutup yananlardanım kızlar lekeler kaldı bende biraz açıldılar devam ettim eskiye göre çok daha iyiler bu çatlakları böyle bi yöntemden başka geçirebileceğimi sanmıyorum kullanan varmı sanki daha iyi gibi geldi daha kontrollü :KK53:

evet bunun satışını ben de gördüm. kullanıcı yorumlarını araştırdım. bir sitede kullanan biri cildinin azıcık bile soyulmadığını bu jelin hiçbir işe yaramadığını yazmış. burada da kullanan varsa deneyimini bildirsin:)

tca bakmak için gezinirken buldum aynen yapıştırıyorum :KK52:

KİMYASAL PEELİNG
Dönemi BİTTİ
***ETKİSİ TCA 25-40 ARASIDIR.***

KİMYASAL JELL (solisyon +krem birleşti)

Solisyonla cildinizi yakmak zorunda değilsiniz.krem ile cildinizi beslemeye ugraşmayın artık ikisi birleşti. JAPON yadan iThal Kimyasal jell kimyasal peeling gibi
cildinizi yakmaz sadece 1 gunde

SİVİLCE
CİLT LEKELERİ
AMELİYAT İZLERİ
DÖVME
SARKMALAR VE GENETİK LEKELER
CİLLTEKİ RENK BOZUKLUGU
SİYAH NOKTALAR
AKNE VE İZLER

KISACASI ESKİ CİLDİNİZİN YERİNİ PÜRÜZSÜZ
BİR CİL ALIYOR.

NEDİR KİMYASAL PEELİNG JELL

CİLT üzerindeki hasarlı ölü derileri ve problemli dokuları en hızlı şekilde soyarak çok kısa sürede kusursuz cilt oluşturmaktır.
Kimyasal peeling uygulamalarından sonra yeni, genç bir deri oluşuyor, kırışıklar ve lekeler azalıyor, hatta kayboluyor.

KULLANIMI :

Kimyasal jell parmagınızla biraz alın normal krem sürer gibi pürüzlü cilde sürünüz 5 dk masaj yaparak yaydırın cildiniz deriyi hemen soyacak ve yeni deri pürüzsüz ve yumuşak olucaktır.

ÜRETİCİ KİMDİR ?

EXTERA SKİNS GENTLE , JAPONYANIN EN BÜYÜK KOZMATİK FİRMASIDIR DÜNYANIN BİRÇOK ÜLKESİNDE TOPTAN ÜRÜNLER SUNAN BİR ÜRETİCİDİR.

ÜRÜN HEM BAYANLAR HEMDE ERKELER İÇİNDİR
ÜRÜN 125 gramdır

KİMYASAL PELLİNGTEN FARKI NEDİR

kimyasal jeel kokmaz ve tahriş eder kimyasal peeling tahriş ve yara yapar
Kimyasal jeel 1 gunde etki eder kimyasal peling 7 gunde cildi temizler
kimyasal jeel 75 kullanımlıktır. kimyasal peelin 35 kullanımlık.
kimyasal jeel % 100 etkilidir.kimyasal pelling % 56 etkilidir.

KİMYASAL PELİNGTEN % 50 DAHA ETKİLİDİR.

ben tcayı çok tutup yananlardanım kızlar lekeler kaldı bende biraz açıldılar devam ettim eskiye göre çok daha iyiler bu çatlakları böyle bi yöntemden başka geçirebileceğimi sanmıyorum kullanan varmı sanki daha iyi gibi geldi daha kontrollü :KK53:

Selam canım,

xxxxxx

senin söylediğin köpekbalığı özlü jel o hep vardı ben yüzümde kullanıyorum, pek bi etkisi yok!

sevgiler,

Son düzenleyen: Moderatör:
X