• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal mıydı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mihrihatun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2014
202
43
118
Hanimlar gectigimiz aylarda adetimin 29. Gunu bir kanama yasadim. Hatta adetim basladi sandim. Peceteye sildigimde taze kan gibiydi. Gun boyu sadece sildigimde gordum. Sonra gecti , 31. Gunde normal adet kanamam geldi.(ilk defa adetim.31. Gunu buldu) O donem dr olmadigi icin gorunememistim ama aklimda hep kimyasal mi gecirdim sorusu var. Tecrubesi olanlar yorumlayabilir mi, tesekkurler simdiden.

Olabilir canım bende de oldu adetime 10 gün kala pembe kanama oldu doktor kimyasal dedi değerim düştü

Hanimlar gectigimiz aylarda adetimin 29. Gunu bir kanama yasadim. Hatta adetim basladi sandim. Peceteye sildigimde taze kan gibiydi. Gun boyu sadece sildigimde gordum. Sonra gecti , 31. Gunde normal adet kanamam geldi.(ilk defa adetim.31. Gunu buldu) O donem dr olmadigi icin gorunememistim ama aklimda hep kimyasal mi gecirdim sorusu var. Tecrubesi olanlar yorumlayabilir mi, tesekkurler simdiden.
Canım kimyasal gebelik te üç gün olmuyo daha uzun sürüyor mayısta geçirdim bende muhtemelen sadece adet gecikmesiydi Her ihtimale karşı bir gebelik testi yap dış gebelikte böyle normalden farklı Adet görülüyor

Canım kimyasal gebelik te üç gün olmuyo daha uzun sürüyor mayısta geçirdim bende muhtemelen sadece adet gecikmesiydi Her ihtimale karşı bir gebelik testi yap dış gebelikte böyle normalden farklı Adet görülüyor
Anladim size de cok gecmis olsun daha once olan bir olay bu kafami kurcaliyordu buraya yazayim dedim

valla ben kimyasal gecirdim ama cok agrim oldu. bayilicak gbiydm. ve kanamamda yogundu . oyzden bilemedm cnm

Back