• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bal10cuk28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
154
76
48
Klomen ve çatlama iğnesi kullandım adetim 2 gün geçince yani iğnenin 17. Günü betahcg 27 çıktı 2 gün sonra 67 çıktı 2 gün sonra 76 çıktı. Bu bir kimyasal gebelik mi yoksa böyle olup sağlıklı gebelik yaşıyan var mı ?

Klomen ve çatlama iğnesi kullandım adetim 2 gün geçince yani iğnenin 17. Günü betahcg 27 çıktı 2 gün sonra 67 çıktı 2 gün sonra 76 çıktı. Bu bir kimyasal gebelik mi yoksa böyle olup sağlıklı gebelik yaşıyan var mı ?

67ye kadar iyi ama sonrasında değeriniz en az 100lerde olmalıydı.. Doktorunuza danışsaydınız keşke sağlıksız gebelik gibi görünüyor :KK43: kimyasal olabilir..

Kimyasal maalesef 😔 doktor laboratuvar hatası olabilir diye bi şans vermiştir belki. %60 artış bile yeterli sayılıyor ama o kadar da artmamış maalesef

Back