- 14 Ocak 2021
- 691
- 468
- 53
- Konu Sahibi papatyasari_kiz
-
Geç döllenme yumurtlamanın geç olması demek değilmi ama canım 2 haftadır ilişki olmadı normal mi böyle silik olması ilk bebeğimde çok koyuydu çizgi o yüzden endişelendimBurda anormal bir şey yok. Henüz yeni döllenme olmuş, silik çıkması normal.
Teşekkür ederim cumaya randevu aldım gideceğim inşallahKan testi ver , hcg idrara en son karışır silik pozitif duruyor ama kan testi daha net sonuç verir cnm
Düzeltme: Geç döllenme yumurtlamanın geç olması sebebiyle, sperm ile yumurtanın geç döllenmesi demektir.Geç döllenme yumurtlamanın geç olması demek değilmi ama canım 2 haftadır ilişki olmadı normal mi böyle silik olması ilk bebeğimde çok koyuydu çizgi o yüzden endişelendim
Çok teşekkür ederim Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahYani muhtemelen sizin iki hafta önceki ilişkiniz yumurtlamaya denk gelmiş. Embriyo ancak oluşmuştur. İdrara da ancak yansımıştır. Şu durumda kan resti verseniz yüksek ihtimal gebelik var mı yok mu görürsünüz.
İnşallah çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinKimyasalda ılsa testlerde koyu çıkıyor canım erken olduğu için silik çıkmıltır kan testi verin inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Daha bir gün geçmiş,silik olması normal.Kimyasal diye düşünmeyin.İyi akşamlar kızlar adetim 1 gün geçti. son korunmasız ilişki 2 hafta önceydi.
2 tane normal kaset test yaptım silik çıkınca erken gebelik testi aldım oda silik çıktı. Çizgi çok silik böyle olup sağlıklı ilerleyen oldu mu
Erken gebelikte silik çıkınca kötü hissettim aslında. İnşallah güzel haberler alırım teşekkür ederimDaha bir gün geçmiş,silik olması normal.Kimyasal diye düşünmeyin.
İnşallah..Ama ben hamilesiniz ve kimyasal değildir diye düşünüyorum.Silik te çıkabilir yani.Erken gebelikte silik çıkınca kötü hissettim aslında. İnşallah güzel haberler alırım teşekkür ederim
İçim rahatladı biraz çok sağolunİnşallah..Ama ben hamilesiniz ve kimyasal değildir diye düşünüyorum.Silik te çıkabilir yani.
Allah sağlıklı ve rahat bir gebelik, sonrasında da hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahİçim rahatladı biraz çok sağolun
İnşallah inşallahAllah sağlıklı ve rahat bir gebelik, sonrasında da hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?